مديركل نظارت بر اماكن عمومي نيروي انتظامي با تشريح نحوه نظارت پليس بر عملكرد آرايشگاههاي مردانه در جريان اجراي طرح ارتقاي امنيت اجتماعي خبر داد: پيش از اين رييس اتحاديه آرايشگرهاي زنانه به دنبال اقدامات برخي آرايشگاههاي مردانه در اصلاح ابروي تعدادي مراجعه كننده مرد و انجام برخي اقدامات حاشيهاي در صورت آقايان، شكايت خود را در اين رابطه مطرح كرده بود كه همين موضوع به ورود پليس به اين ماجرا منجر شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، سردار محمدعلي نجفي در حاشيه حضور در مركز نظارت همگاني ناجا «197» در پاسخ به پرسش خبرنگار ايسنا در اين خصوص گفت: بر اساس ضوابط تخصصي اتحاديه آرايشگاههاي مردانه كه به تمامي اعضاء ابلاغ شده، مدلهاي كوتاهي مو، مبنا و ماخذ مشخصي دارد و ارايه مدلهاي غربي خاص بر اساس مقررات اتحاديه تخلف است، به طوري كه در دور جديد اجراي طرح افزايش امنيت اجتماعي، پليس در خصوص اقدامات اين دسته از آرايشگرهاي مردانه وارد عمل شده و با همكاري بازرسان اتحاديه نسبت به پلمپ و اعمال جريمه اين آرايشگاهها اقدام ميكند.
وي از اظهارنظر در باره آمار پلمپ اين دسته از آرايشگاهها از ابتداي اجراي دور جديد طرح ارتقاي امنيت اجتماعي خودداري كرد.
ساماندهي منازل شخصي استيجاري
سردار نجفي در پاسخ به پرسش خبرنگاران از وضعيت بغرنج خانههاي استيجاري در مراكز زيارتي و سياحتي كه طي روزهاي گذشته در آتشسوزي يكي از اين خانهها در چالوس مرگ 8 تن رقم خورد و در موردي ديگر در امامزاده داوود(ع)، مرگ مشكوك زن و شوهر را به همراه داشت، گفت: متاسفانه يكي از معضلات پليس در مراكز اقامتي، منازل شخصي استيجاري است كه در مراكز زيارتي مانند مشهد و مناطق توريستي شمال و طي تعطيلات نوروزي در اصفهان و شيراز فعال ميشوند كه به هيچ وجه زيرنظر نيروي انتظامي نيستند و گاهي اتفاقات وحشتناكي به دنبال حضور مسافران در آنها رخ داده است.
دستگيري تعداد زيادي از متخلفان خانههاي استيجاري چالوس
مديركل نظارت بر اماكن عمومي نيروي انتظامي همچنين با اعلام دستگيري تعداد زيادي از متخلفان خانههاي استيجاري چالوس گفت: اين افراد در حالي تحويل مقامات قضايي شدند كه گزارشهاي مردمي و شكايت از عدم خدمترساني مؤثر در شناسايي و دستگيري آنها نقش بسزايي داشته است.
وي در عين حال از ساماندهي منازل شخصي استيجاري با همكاري معاونت گردشگري و ميراث فرهنگي خبر داد و به خبرنگاران گفت: ماموريت شناسايي اين مراكز بر عهده سازمان گردشگري و ميراث فرهنگي است تا به صورت شناسنامهاي، بر فعاليت اين مراكز از جهت خدماترساني نظارت كنند و پليس نيز از منظر فردي و بررسي سوابق سوء پيشينه، سابقه مالكان را بررسي ميكند.
سردار نجفي تاكيد كرد: نيروي انتظامي براي برخورد با تخلفات صاحبان اين منازل، منتظر اجراي طرح نيست، بلكه در حال حاضر نيز با اعلام شكايت مسافران در خصوص ارتكاب جرم يا خدماترساني نامطلوب براي برخورد با اين افراد وارد عمل ميشود و قانون نيز در برخورد با اين دسته از متخلفان و مجرمان مشكلي ندارد و به اين ترتيب در حال حاضر اصليترين مشكل پليس، كثرت وجود اين مراكز و عدم مديريت و نظارت بر آنهاست.
با 60 مغازه پوشاك در خصوص مظاهر علني فساد برخورد شد
به گزارش ايسنا، سردار نجفي در خصوص نظارت پليس اماكن بر فروشگاههاي پوشاك و خياطان و اصناف مربوطه به آنها، گفت: طي هماهنگي با اتحاديه خياطان، توليد كنندگان پوشاك و خرازي فروشان، كميسيون بازرسي اين صنوف به شدت تقويت شده و طي بازديدهاي صورت گرفته مشخص شده است توليد كنندگان پوشاك از «برند» استفاده نميكنند.
وي با تاكيد بر اين كه وارد كنندگان و توليد كنندگان بايد از «برند» به عنوان شناسه پوشاك استفاده كنند، افزود: طبق ماده 28 نظام صنفي با اين دسته از واحدهاي متخلف برخورد شده و در حال حاضر نيز 70 درصد توزيع كنندگان از «برند» استفاده ميكنند.
سردار نجفي همچنين با اشاره به تعداد زيادي از مغازههايي كه فاقد جواز كسب از اتحاديه هستند، اظهار كرد: نظارت بر اين دسته از اماكن از سوي بازرسان اتحاديهها افزايش پيدا ميكند و اين در حاليست كه در خصوص لباسهاي كه پيش از اين وارد شده بود نيز توزيع كنندگان موظف به استفاده از شناسههاي موقت شدهاند.
رييس پليس نظارت بر اماكن عمومي ناجا با اعلام برخورد با 60 مغازه پوشاك در بحث مظاهر علني فساد، گفت: آبميوه فروشيها، كافي شاپها، قهوهخانهدارهاي داراي مجوز موظف به رعايت شوونات اسلامي در مكانهاي خود هستند و در حال حاضر نيز با 40 مورد از اماكن داراي مظاهر علني فساد به غير از پوشاك برخورد شده است.
فقط 18 دفتر آژانس خودرو در كل كشور پلمپ شد
ديگر بهانهاي براي افزايش قيمتها وجود ندارد
سردار نجفي با اعلام اين كه تنها 18 دفتر آژانس خودرو به دليل رعايت نكردن قوانين و بالا بردن نرخ قيمتها در كل كشور پلمپ شدند، خاطرنشان كرد: با تقويت گروه بازرسي اتحاديه آژانسدارها نظارت خوبي اعمال و از قانون شكني جلوگيري شد.
وي اضافه كرد: در حال حاضر نيز با هماهنگي سازمان ذيربط ، اقداماتي جهت تهيه سوخت مورد نياز اين آژانسها صورت گرفته و ديگر انگيزهاي براي افزايش قيمت وجود ندارد.
ماجراي كنسرت شجريان و توضيحات سردار...
پليس نگفت 5 ميليون پول ميگيرد
مديركل نظارت بر اماكن عممي ناجا در برابر پرسشهاي متعدد خبرنگاران از وضعيت اجراي كنسرت شجريان در تالار بزرگ كشور كه گفته شده بود به دنبال تقاضاي پليس براي پرداخت 5 ميليون تومان در هر شب، اجراي كنسرت به تعليق درآمده است، گفت: پليس هرگز چنين موضوعي را عنوان نكرده است و برويد از آنها كه اين شايعه را طرح كردهاند، جزئيات چنين درخواستي را بپرسيد!!
به گزارش خبرنگار ايسنا از اين نشست، وي گفت: تامين امنيت هر همايش، نمايشگاه، كنسرت يا مجموعه همراه با مراسم بايد به دنبال كسب مجوز از وزارتخانههاي مربوطه باشد و به دنبال كسب مجوز، نيروي انتظامي نيز در جريان برگزاري مراسم قرار گرفته تا امكان پوشش امنيتي و ترافيكي را در ساعات مقرر مهيا كند.
سردار نجفي با طرح اين پرسش كه وقتي برگزار كننده حتي كلانتري محل را در جريان برگزاري مراسمش قرار نميدهد، چگونه ميتوان امنيت و ترافيك چنين مراسمي را پوشش داد، گفت: نيروي انتظامي مانعي براي برگزاري اين مراسم نبوده است، بلكه مسوولان مربوطه به دليل هماهنگي نكردن، با ممانعت پليس براي ورود تجهيزاتشان به سالن مواجه شدند.
وي تأكيد كرد: اگر هماهنگيهاي لازم صورت پذيرد، اين كنسرت در زمان مقرر اجرا ميشود و اين در حاليست كه پليس براي برقراري امنيت و نظم ترافيكي هيچ پولي دريافت نميكند.
انتهاي پيام
نظرات