• سه‌شنبه / ۲ مرداد ۱۳۸۶ / ۱۱:۲۲
  • دسته‌بندی: سیاسی2
  • کد خبر: 8605-00310
  • خبرنگار : 71234

مسوول بسيج دانشجويي دانشگاه امام صادق : - شكستن حريم ديگران بي اخلاقي سياسي است - اخلاق اسلامي بايد درهمه فعاليت‌هاي سياسي رعايت شود

مسوول بسيج دانشجويي دانشگاه امام صادق :
- شكستن حريم ديگران بي اخلاقي سياسي است 
- اخلاق اسلامي بايد درهمه فعاليت‌هاي سياسي رعايت شود

مسوول بسيج دانشجويي دانشگاه امام صادق(ع) پايبندي به اصول و اخلاقي الهي را فصل تميز فعاليت‌هاي سياسي ديني وغيرديني خواند و اظهار داشت: اخلاق سياسي باعث بالندگي ، رشد فضاي خارجي و فعاليت‌هاي سياسي خواهد شد.

مهدي چوپاني در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با تاكيد بر اينكه با توجه به مسائل ديني بايد به يكسري اصول اخلاقي در زندگي فردي و اجتماعي پايبند بود، گفت: ازآن جا كه فعاليت‌هاي سياسي زيرمجموعه‌ي فعاليت‌هاي اجتماعي است و اثر آن در سطح كلان جامعه نمود پيدا مي كند، پس بايد درمسائل فردي و اجتماعي نيز به اصول اخلاقي پايبند بود.

اين فعال دانشجويي اخلاق سياسي را تقواي الهي و پايبندي به اصول و اخلاقي الهي تعريف و خاطرنشان كرد: پايبندي به اصول و اخلاقي الهي فصل تميز فعاليت‌هاي سياسي ديني و غيرديني است و به تعبيري مفهوم اين موضوع كه "سياست عين ديانت است"مي باشد.

وي وظيفه‌ي هر دانشجوي مسلمان را رعايت خطوط قرمز در فعاليت‌هاي سياسي‌اش دانست و تصريح كرد: به تعبير مقام معظم رهبري خط قرمز يك دانشجوي مسلمان هوشياري از توطئه‌هاي دشمنان و رعايت چارچوب گفتمان است؛ از اين رو اخلاق اسلامي در همه‌ي حوزه‌ها و فعاليت‌هاي سياسي بايد رعايت شود.

مسوول بسيج دانشجويي دانشگاه امام صادق با تاكيد بر اين‌كه اخلاق سياسي بايد از سوي تمام اقشار جامعه رعايت شود، گفت: بي اخلاقي سياسي داراي مصاديق مختلفي است به طور مثال اصل برائت در دين عنوان مي‌كند كه يك فرد مسلمان بري از گناه و جرم و خطاست، مگر آنكه خلاف آن ثابت شود ولي متاسفانه در بسياري از مواقع در فضاي فعاليت‌هاي سياسي عكس آن رفتار شده و افراد به خودشان اجازه مي‌دهند از اين اصل مسلم ديني پا را فراتر گذاشته و با شكستن حريم ديگران و بيان مطالب دروغ و هتك حرمت، آبروي مسلماني را بريزند كه اين نوع فعاليت‌ها يك نوع بي اخلاقي سياسي است.

چوپاني با تاكيد براين‌كه توجه به اخلاق سياسي باعث بالندگي در فعاليت هاي سياسي خواهد شد، افزود: مقوله نقد در ادبيات ديني همان امر به معروف ونهي از منكربا ويژگي‌هاي خاص خود است كه برخي با توجيه نقادي، بدون آگاهي از مسائل به افراد تهمت زده وآنها را درمعرض اتهام قرار مي‌دهند.

اين فعال دانشجويي ادامه داد: برخي به بهانه انتقاد كردن به راحتي شخصيت‌ها و جريان‌هاي سياسي را تخريب كرده و در رسانه‌ها و مطبوعات نسبت‌هاي نادرستي به آنها مي‌زنند كه اين يكي ديگر از مصاديق بي اخلاقي سياسي است.

وي با اشاره به سخنان امام(ره) مبني بر آنكه رعايت مقررات و قوانين در نظام ، واجب و ترك آن حرام شرعي است، خاطرنشان كرد: اين نظر و ديدگاه در مورد رعايت قانون و مقررات در نظام است كه مي توان نتيجه گرفت اگر فعاليت غيرقانوني در جامعه انجام شود، آنگاه آن فعاليت به مرور زمان دچار نوعي بي اخلاقي سياسي مي‌شود.

مسوول بسيج دانشجويي دانشگاه امام صادق در ادامه اظهار داشت: هنگامي كه افرادي با عبور از بايدها و نبايدها در جامعه هنجارشكني مي‌كنند، از اخلاق عبور كرده و دچار بي اخلاقي سياسي در فعاليت‌هاي سياسي مي‌شوند؛ كه دليل اين نوع رفتارها را مي‌توان اين دانست كه افراد در مسائل فردي‌شان نيز انسان‌ها را فريب داده و در اراده و ايمانشان دچار ضعف و سستي شده‌اند.

اين فعال دانشجويي در پايان نتيجه دور شدن ازمعنويات و تقواي الهي را بي تقوايي و بي اخلاقي سياسي دانست وابرازعقيده كرد:در حالي كه برخي افراد و جريان‌هاي سياسي خارج از دانشگاه براي رسيدن به مطامع سياسي خود بدون رعايت اخلاق سياسي و رضايت الهي فعاليت كرده و با ديد ابزاري به جنبش دانشجويي نگاه مي‌كنند، جنبش دانشجويي و دانشجو بايد با بصيرت و تحليل كافي اجازه چنين سوء استفاده‌هايي را نداده و در وادي بي اخلاقي سياسي نيفتد.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha