به مناسبت بزرگداشت هفته خوابگاهها طي مراسمي با حضور رييس دانشگاه علوم پزشكي تهران از برگزيدگان نمونه دانشجويي در زمينههاي فرهنگي، ورزشي، هنري و... تقدير شد.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين مراسم در بخش مسابقه هنري خوابگاهها از عليرضا رزاقي و الهام حصاري برندگان مسابقه بهترين عكس خوابگاهي، هادي حيدريان و علي خاني برگزيدگان بهترين كاريكاتور خوابگاهي، معصومه محمدي، صادق شفايي و حامد حنيف برگزيدگان بهترين مقاله، محمود وطن پور، ريحانه كري و الهام اسكندري برگزيدگان بهترين خاطره خوابگاهي، بهرام صمدي و امين اله تبرايي برگزيدگان بهترين فيلم كوتاه خوابگاهي تقدير شدند.
همچنين محمد مهدي باقريان، سيد ام البنين محمديان، معصومه حسين خواه و محمد مهرآزماي به عنوان دانشجويان نمونه فرهنگي انتخاب شدند.
در اين مراسم شهروندان نمونه خوابگاهي، اتاقهاي نمونه خوابگاهي، برگزيدگان مسابقه بهداشت تقدير شد.
طبخ غذاهاي سنتي و محلي در جشنواره آشپزي در هفته خوابگاهها
كارشناس ارشد تغذيه اداره تغذيه معاونت دانشجويي و داور جشنواره غذا در بزرگداشت هفته خوابگاهها از طبخ غذاهاي سنتي و محلي در اين جشنواره خبر داد.
كارشناس ارشد تغذيه معاونت دانشجويي درخصوص نحوه برگزاري اين جشنواره گفت: اين جشنواره از دو مسابقه تشكيل شده در مسابقه اول دانشجويان غذاهاي سنتي يا محلي استانهايشان را تهيه ميكنند و آن را به همراه پيش غذا و تزيين مناسب ارايه ميدهند.
وي در ادامه سخنان خود افزود: شركت كنندگان اين جشنواره، دانشجويان علوم پزشكي استانهاي مختلف كشور هستند كه از 38 گروه 2 يا 3 نفر تشكيل شدند و در مقابل هر گروه شركت كننده تابلويي وجود دارد كه نشان دهنده نام استانشان ميباشد.
غواصه درخصوص نحوه امتياز دهي به شركت كنندگان افزود: امتيازها براساس پارامترهاي مختلف از قبيل طعم غذا، نحوه تزيين، نوع پيش غذا تعيين ميشود.
داور جشنواره غذا درخصوص نحوه برگزاري مرحله دوم مسابقه گفت: در مرحله دوم مسابقه كه مسابقه زنده يا غذاهاي خوابگاهي است مواد اوليه از قبيل سبزيجات، كلم، سيب زميني، جوانه گندم، بادمجان، گوشت و... در اختيار دانشجويان قرار ميگيرد و آنها بايد در كمترين زمان ممكن يكي از غذاهاي خوابگاهي را تهيه نمايند كه از طعم و تزيين مناسبي برخودار باشد.
گفتني است مرحله دوم مسابقه بدليل شرايط آب و هوايي و فضاي نامناسب برگزار نشد.
انتهاي پيام
نظرات