عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي با اشاره به وقفه طولاني ايجاد شده در تشكيل جلسات شوراي عالي زيستفنآوري، اين امر را ناشي از مشغله زياد رييسجمهور براي حضور در اين جلسات به دليل عضويت در شوراهاي مختلف دانست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با وجود تاكيدات مكرري كه بر اهميت گسترش علم و فنآوري به خصوص فنآوريهاي برتر از جمله زيستفنآوري در كشور صورت ميگيرد، بيش از 21 ماه از برگزاري آخرين جلسه شوراي عالي زيستفنآوري در مردادماه 1384 ميگذرد، در حالي كه قاعدتا اين جلسات بايد حداقل هر سه تا چهار ماه يكبار تشكيل شوند.
به گفته فعالان حوزه زيستفنآوري، تشكيل نشدن به موقع و مستمر جلسات شوراي عالي زيستفنآوري، تخصيص اعتبارات و تحقق اهداف و برنامههاي پژوهشي و اجرايي اين حوزه راهبردي در كشور را كه در قالب سند ملي زيستفنآوري تدوين و در هيات دولت تصويب شده با مشكلات جدي مواجه كرده است.
علي سرافراز يزدي در گفتوگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) درباره علت وقفه ايجاد شده در تشكيل جلسات شوراي عالي زيستفنآوري گفت: اين شورا بايد با حضور رييسجمهور تشكيل شود كه به دليل مشغله ناشي از عضويت در شوراهاي گوناگون فرصت حضور در جلسات شورا را ندارد.
نماينده مردم مشهد در مجلس همچنين دليل معلق شدن عضويت ايران در پروژه «سزامي» را پرداخت نكردن حق عضويت عنوان كرد و گفت: مقرر شده در هفتههاي اخير اين مساله حتما در كميسيون آموزشي مطرح شود تا چنان چه مبلغ مورد نياز جهت پرداخت حق عضويت زياد نباشد از وزارت علوم بخواهيم آن را بپردازد.
سرافراز يزدي اظهار كرد: اين پروژه كاملا علمي است و ربطي به مسايل سياسي ندارد اما برخي كشورها خواهان حضور ايران در اين طرح علمي منطقهيي نيستند و در اين راه بهانهتراشي ميكنند.
انتهاي پيام
نظرات