مديركل حقوقي سازمان حفاظت محيط زيست با اشاره به برگزاري جلسه كارگروه اراضي پارك ملي سرخه حصار در استانداري تهران و اعلام آخرين تصميمات اين اراضي در آيندهاي نزديك گفت: ديوان عدالت اداري به 10 دليل اعلام كرده است كه كاربري اراضي سرخه حصار تنها فضاي سبز است و سازمان محيط زيست به هيچ عنوان اجازه احداث واحدهاي مسكوني و تغيير كاربري اين اراضي را نميدهد.
محسنزاده در گفتوگو با خبرنگار «محيط زيست» ايسنا با تأكيد بر اين كه رأي اخير ديوان عدالت اداري تنها آگهي تملك سازمان حفاظت محيط زيست را به دليل عدم رعايت تشريفات لازم ابطال كرده است، تصريح كرد: بر اساس همين رأي اراضي مورد اختلاف سازمان محيط زيست، با تعاوني مسكن جهاد كشاورزي (تعاوني زيتون) همچنان كاربري پارك ملي داشته و در اين رأي هيچ گونه اجازهاي مبني بر ساخت و ساز در اين اراضي داده نشده است.
وي با اشاره به اين كه ديوان عدالت اداري در تاريخ اول اسفند ماه سال جاري در رأيي آگهي تملك سازمان محيط زيست را براي اراضي مورد اختلاف صادر كرده است، گفت: دليل صدور اين راي عدم تعيين زمين معوض بوده است.
وي تاكيد كرد: ديوان عدالت اداري در راي خود آورده است كه پارك ملي سرخه حصار به عنوان ريه تنفسي تهران قبل از واگذاري به وزارت جهاد كشاورزي به محيط زيست واگذار شده است و شوراي عالي محيط زيست در سال 1361 اين منطقه را به عنوان پارك ملي تصويب كرده و كميسيون ماده «5» نيز با تغيير كاربري آن موافقت نكرده است.
مديركل حقوقي سازمان حفاظت محيط زيست، با اشاره به تشكيل كارگروهي در استانداري تهران با مشاركت استانداري، جهاد كشاورزي ، مسكن و شهرسازي، دادگستري ، محيط زيست، مديريت ، نمايندگان رييس جمهوري و شوراي شهر تهران تصريح كرد: اين كارگروه بزودي با توجه به مشخص شدن زمين معوض آگهي تملك جديدي براي اراضي مورد اختلاف در پارك ملي سرخه حصار صادر خواهد كرد.
محسنزاده، با تاكيد بر ممنوعيت هرگونه ساختوساز در پارك ملي سرخه حصار به ايسنا گفت: راي ديوان عدالت اداري به هيچ عنوان چنين اجازهاي نداده و سازمان حفاظت محيط زيست نيز به دنبال حل قطعي اين موضوع است.
وي در پاسخ به اين كه به چه دليل برخي ساخت و سازهاي انجام شده در پارك ملي سرخه حصار داراي آب و برق است، گفت: ارائه هر گونه خدمات اين چنيني در اين اراضي ممنوع است و ارگانهاي ذيربط بايد در اين خصوص هر چه سريعتر اقدام كنند.
به گفته مدير كل حقوقي سازمان حفاظت محيط زيست تمام تدابير لازم براي حل مشكل اراضي سرخه حصار در كارگروه استانداري تهران اتخاذ شده است كه بزودي به مرحله اجرا گذاشته خواهد شد.
مهندس بزرگيان، مديركل محيط زيست استان تهران نيز به ايسنا گفت كه بيشترين زمينخواري در اراضي تحت حفاظت اداره محيط زيست استان تهران، در پارك ملي «سرخهحصار» رخ داده است و اخيرا با توجه به احداث سد ماملو فشار مضاعفي به پارك ملي خجير وارد شده و زمينخوارها به اين منطقه هجوم آوردهاند!
وي بيشترين متصرفين اراضي تحت حفاظت را برخي تعاونيهاي مسكن، تعدادي از دستگاهها و شركتها، شماري از بوميان منطقه و دلالان زمينخوار - كه اين دسته از دلالان تحت حمايت باندهاي مافياي زمينخواري فعاليت ميكنند - عنوان كرد و گفت: متاسفانه اين افراد به بهانه توسعه شهر و روستا، اجراي طرحها، ساخت مسكن، احداث مناطق گردشگري و . . . به اين مناطق وارد ميشوند.
انتهاي پيام
نظرات