• شنبه / ۲۵ آذر ۱۳۸۵ / ۱۵:۳۲
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 8509-15416
  • منبع : خبرگزاری دانشجویان ایران

/24 آذر - پـيـروزي مـردم/ تحكيم پايه‌هاي مـردمـسـالاري ديـنـي گفت‌وگوهاي ايسنا با تابش، سيدآبادي، مصباحي‌مقدم،آرين‌منش، دوست‌محمدي، حق‌شناس، آفريده و تمدن

/24 آذر - پـيـروزي مـردم/
تحكيم پايه‌هاي مـردمـسـالاري ديـنـي 
گفت‌وگوهاي ايسنا با تابش، سيدآبادي، مصباحي‌مقدم،آرين‌منش،
دوست‌محمدي، حق‌شناس، آفريده و تمدن

تجلي دوباره‌ي رشد وهوشياري ملت ايران در انتخابات روزجمعه بار ديگر با شركت اكثريت مردم، به نمايش درآمد.

به اعتقاد دبير فراكسيون اقليت مجلس شوراي اسلامي حضور گسترده و خوب مردم در پاي صندوق‌هاي راي، پايه‌هاي مردم‌سالاري ديني را در كشور محكم كرد.

محمدرضا تابش نماينده مردم اردكان در خانه ملت با مثبت ارزيابي كردن تجميع انتخابات به خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) گفت: اميدوارم با تجميع انتخابات رياست جمهوري و مجلس شوراي اسلامي، مشاركت خوب مردم در انتخابات آتي گسترده‌تر شود.

وي با تاكيد بر اين‌كه حضور مردم مي‌تواند خنثي كننده تهديدهاي دشمنان باشد، تصريح كرد: آثار اين حضور مثبت و موثر در فضاي خارج، خنثي‌كننده تهديدهايي است كه دشمنان اين ملت در سر دارند.

به گفته وي، حضور مردم، در داخل كشور نيز موجب نشاط و شادابي است و مي‌تواند زمينه را در جهت برآورده كردن مطالبات مردم توسط مسوولان ايجاد كند.

تابش در عين حال مردم را برنده واقعي انتخابات معرفي كرد و اظهار داشت: زماني كه مردم به اخلاص و پاكي مسوولان راي مي‌دهند، مسوولان هم بايد تمام همت خود را براي خدمت‌گذاري، تعامل و تلاش در جهت تحقق خواسته‌ها و مطالبات مردم بكار گيرند.

وي افزود: بنابراين نبايد ادبيات برد و باخت از طرف جريانات سياسي به كار گرفته شود، چرا كه موجب كمرنگ شدن ارزش حضور مردم خواهد شد.

نماينده مردم اردكان درخانه ملت ضمن قدرداني و سپاس از حضور باشكوه مردم؛ از مسوولان خواست تا قدردان مردم باشند، چرا كه اين مردم خنثي‌كننده نقشه‌هاي دشمنان و روحيه‌بخش به مسوولان در همه عرصه‌ها هستند.

به گفته‌ي رييس هيات نظارت بر انتخابات شورا‌هاي اسلامي شهر و روستا در استان خراسان رضوي، طبق آخرين شمارش، اصولگرايان در اكثر شهرستان‌هاي استان به جز مشهد مقدس، پيروز 90 درصدي شور‌ا‌ها بودند.

حسن سيدآبادي با اشاره به مشاركت حداكثري مردم در انتخابات، اين حضور را حضور 60 درصدي عنوان كرد و به خبرنگار پارلماني ايسنا، گفت: مشاركت بالاي مردم درپاي صندوق‌هاي راي نه تنها پيام مهمي به جريانات فكري داخلي داشت، بلكه قدرت و قوت ملي را نيز به جهانيان اثبات كرد.

به گفته‌ي رييس كميته سياسي فراكسيون اصولگرايان، برخي جريانات فكري داخلي تصور مي‌كردند اگر مشاركت مردم حداكثري باشد سهم آنها در انتخابات نيز بيشتر خواهد شد، در صورتي كه در اين دوره عكس آن مشاهده شده است.

وي افزود: ‌در صحنه بين‌المللي و در اين مقطع حساس كه ابرقدرت‌ها بر منافع ايران فشار مي‌آروند، انسجام ملت ايران نشانگر يك قوت و قدرت ملي است و به آنها مي‌فهماند كه بايد در معادلات خود مردم ايران را لحاظ كنند.

نماينده مردم سبزوار در خانه ملت به‌كارگيري ادبيات برد و باخت از طرف گروه‌هاي سياسي را درست ندانست و تصريح كرد: ملت ايران را هيچ‌گاه نمي‌توان ناديده گرفت، لذا از آنجا كه برنده اصلي مردم هستند پس نبايد ادبيات برد و باخت از طرف گروه‌هاي سياسي مطرح شود.

به اعتقاد يك عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس، حضور و مشاركت قوي مردم ضربه سنگيني به نقشه‌هاي بين‌المللي براي ايجاد اختلاف، شقاق و شكاف بين ملت ايران و خالي كردن پشتوانه اين نظام از حمايت مردمي است.

حجت‌الاسلام غلامرضا مصباحي‌مقدم ضمن قدرداني از حضور باشكوه مردم در انتخابات خبرگان و شوراي اسلامي شهر و روستا به خبرنگار پارلماني ايسنا گفت: ملت ايران در شرايط حاضر با استقبال از انتخابات و آمدن به پاي صندوق‌هاي راي بار ديگر رشد سياسي خود را به دنيا نشان دادند.

وي ابراز اميدواري كرد تا اين حركت مثبت از ناحيه مردم، براي تاثيرگذاري در سرنوشت خودشان در انتخابات دوره‌هاي آتي نيز استمرار يافته و با رشد بيشتر حضور مردم روبرو شود.

نماينده مردم تهران با اشاره به آثار مثبت داخلي حضور مردم در صحنه‌هاي انتخابات از ايجاد وحدت و هماهنگي و يكپارچگي جامعه و همراهي مردم با نظام جمهوري اسلامي ايران و پذيرش دعوت مقام معظم رهبري براي حضور پاي صندوق‌ها ياد كرد.

وي اين حضور را در صحنه بين‌المللي هم موثر دانست و گفت: هرچه انتخابات برگزار مي‌شود و مشاركت مردم بالاتر مي‌رود حكايت از استحكام نظام در برابر تهديد‌هاي بين‌المللي و خلاف انتظار قدرت‌هاي استكباري و سلطه‌گر جهاني است كه نمي‌خواهند دولت و ملت ايران به صورت يكپارچه و همراه با هم جلوه كنند.

مصباحي مقدم بكارگيري ادبيات برد و باخت توسط جريانات سياسي را نيز موجب كم رنگ شدن ارزش حضور مردم دانست و تصريح كرد: اگر در دنياي سياست بين احزاب و جمعيت‌ها سخن از برد و باخت به ميان آيد شايد معنا داشته باشد، اما قطعا در ميان ملت كه نگاه‌شان به مسوولان منتخب نگاه خدمت است معنايي ندارد.

وي افزود: مردم نگاه مي‌كنند كه چه كساني به آنها خدمت خواهند كرد و وفادار هستند. لذا از كساني كه در خدمت كوتاهي كنند روي گردان مي‌شوند. پس بهتر است كه گروه‌هاي سياسي نيز از واژگان و ادبيات سياسي غرب استفاده نكنند و سخن از برد و باخت به ميان نياورند.

دكتر جواد آرين‌منش با اشاره به مشاركت كم نظير و شگفت آفرين مردم ايران در انتخابات روز گذشته، گفت: مردم با مشاركت بي‌سابقه خود در انتخابات ديروز يك بار ديگر نمايشي از انسجام ملي را ارايه كردند كه در عرصه بين المللي نيز آثار آن بسيار مشهود خواهد بود.

نماينده مردم مشهد درخانه‌ي ملت در گفت‌و‌گو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، افزود: معمولا انتخابات نقش حياتي در مسايل سياسي هر كشوري دارد و از جمله آثار آن، گردش نخبگان و رقابت‌هايي است كه بين جريان‌ها و گروه‌هاي سياسي انجام مي‌شود كه خود بيانگر حاكميت دموكراسي و مردم سالاري در كشور است.

به گفته اين نماينده مجلس، انتخابات نمادي از حاكميت اراده ملي است و آن چه از آثار و نتايج اين نوع انتخابات برمي‌آيد، وجود يك امنيت و ثبات سياسي كم نظير درجامعه است كه نشان مي‌دهد ايران قادر خواهد بود به طور همزمان دو انتخابات حياتي، مهم و سرنوشت ساز را بدون كمترين مشكل و آسيبي برگزار كند.

آرين‌منش خاطرنشان كرد: حضور مردم در انتخابات ديروز در عرصه‌ي داخلي نشانه‌ي ثبات داخلي و حاكميت و امنيت ملي و بيانگر محبوبيت نظام در بين مردم است. انتخابات ديروز علاوه بر اين آثار نمايشي از وحدت و انسجام ملي بود كه همه آحاد ملت از قوميت‌هاي مختلف با شور و نشاط در پاي صندوق‌هاي راي حاضر شدند.

به نظر نايب رييس كميسيون فرهنگي مجلس، هر اندازه انسجام و وحدت ملي افزايش يابد، يقينا اين مساله در كاهش تهديدات بين المللي موثر خواهد بود و بسياري از ناظران بين‌المللي و كساني كه براي حركت غني‌سازي اورانيوم و دستيابي ايران به انرژي هسته‌اي در تلاش ايجاد محدوديت بودند، با ترديد و تامل به انتخابات نگاه مي‌كردند و حتي در اين زمينه همه‌ي كار‌هاي خود را متوقف كردند تا با برگزاري انتخابات آخرين ارزيابي خود را از داخل كشور و وحدت داخلي ايران به دست آورند.

وي با اظهار خشنودي از نمايش پرشكوه مردم در انتخابات روز گذشته اين مساله را بيانگر ميزان بالاي انسجام ملي در كشور دانست و گفت: يقينا اين انتخابات با اين شركت اكثريت مردم در كاهش تهديدات در عرصه‌ي بين المللي تاثيرگذار است. هم‌چنين با توجه به همزمان برگزاري دو انتخابات بزرگ توان مديريت و نظارتي كشور نيز در اين انتخابات نشان داده شد و نمايانگر آن بود كه كشور ما به مرحله‌اي از رشد و بلوغ و بالندگي رسيده كه مي‌تواند دو انتخابات مهم را با هم برگزار كند و هزاران نفر بدون كمترين مشكلي در آن انتخابات شركت مي‌كنند.

آرين‌منش پيام ديگر انتخابات را وفاداري مردم به ولايت مطلقه فقيه دانست و گفت: مردم با حضور در انتخابات خبرگان اين وفاداري را نشان دادند.

نماينده مشهد، برنده واقعي اين انتخابات را توده‌هاي عظيم مردم دانست كه با حضور و مشاركت خود وفاداري خود را به نظام اسلامي و استمرار ارزش‌هاي انقلاب نشان دادند.

به گفته‌ي وي، بازنده اين انتخابات هم دشمنان انقلاب هستند كه 27 سال در تلاشند تا مردم را از انقلاب دلسرد و وفاداري آنها را نسبت به آرمان‌هاي امام(ره)، نظام و مقام معظم رهبري كاهش دهند كه خوشبختانه روز گذشته مردم پاسخ دندان شكني به دشمنان انقلاب نشان دادند.

عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس شوراي اسلامي گفت: حضور مردم در انتخابات بسيار خوب بود، خصوصا در استان سمنان مردم با يك تشخيص خوب وارد صحنه شدند.

حجت‌الاسلام هادي دوست‌محمدي در گفت‌وگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهارداشت: كساني كه فكر مي‌كردند با ولخرجي راي مي‌آورند، اصلا به مقصد نرسيدند چرا كه مردم سعي كردند به افراد مفيد راي دهند.

وي با بيان اينكه حضور مردم در انتخابات خبرگان و شوراها در استان سمنان بي‌نظير بود، افزود: اينكه مردم به سمت شعارگرايي نرفتند معني‌دار است زيرا مردم يافته‌اند بايد با تحليل واقعي وارد صحنه انتخابات شوند.

دوست‌محمدي در خصوص شعارهاي برد و باخت از سوي گروه‌هاي سياسي، تصريح كرد: مردم نگاه مي‌كنند چه كسي كار مي‌كند و براي جامعه مفيد است. در اين انتخابات برد با مردم است البته حضور جناح‌ها و گروه‌هاي مختلف در انتخابات براي ما قابل تقدير است چرا كه حضور آنها درصد مشاركت مردم و شور انتخابات را بالا برد. در واقع آن كسي كه در شور انتخابات و تشخيص مردم نقش مثبت داشته پيروز اين ميدان است.

به گفته يك عضو فراكسيون اقليت مجلس، كشور با حضور ملي مردم در پاي صندوق‌هاي راي پابرجاست.

هادي حق شناس، عضو هيات رييسه كميسيون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس، انتخابات شوراها را متفاوت‌ از انتخابات مجلس شوراي اسلامي و رياست جمهوري دانست و به خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: ‌در انتخابات شورا‌ها به لحاظ تعداد فراوان كانديدا‌ها حضور مردم بيش از ساير انتخابات است زيرا افراد در هر محله‌اي بومي آن محل هستند و به لحاظ قومي و قبيله‌اي و فاميلي از مردم انتظار مشاركت بيشتري دارند.

وي از حضور قابل توجه مردم در پاي صندوق‌هاي راي خبر داد و گفت: طبيعتا به خاطر شرايط حساس كشور در فضاي بين الملل، حضور مردم بايد حداكثري مي‌شد چرا كه كشور با حضور ملي مردم پابرجاست.

نماينده مردم بندر انزلي با بيان اينكه حضور پرشور مردم در پاي صندوق‌ها به طور معمول از بعد از ظهر آغاز مي‌شود، گفت: اگر زمان راي گيري در همان ده ساعت اول انجام شود، قطعا سلامت انتخابات افزايش پيدا مي‌كند. زيرا زمانيكه ساعت راي گيري تمديد مي‌شود با توجه به نگراني و سوء‌ ظن‌هاي برخي كانديدا‌ها نسبت به اقبال خود، مشكلاتي ايجاد مي‌شود.

اين عضو فراكسيون اقليت مجلس با تاكيد بر اينكه بكار گيري ادبيات برد و باخت از طرف جريانات سياسي ارزش حضور مردم را كمرنگ مي‌كند، گفت: نظام جمهوي اسلامي ايران همواره از انتخابات سود ملي برده است چرا كه منافع ملي از قبل انتخابات تامين و تضمين مي‌شود.

وي افزود:‌ البته در دل اين سود دهي، رقابت سياسي هم وجود دارد كه منجر به بكارگيري برخي ادبيات همچون برد و باخت مي‌شود.

يك عضو فراكسيون اقليت مجلس، با ارزيابي از حضور مشاركت جدي و خوب مردم در انتخابات روز گذشته، شركت‌كنندگان در انتخابات را برنده اصلي در انتخابات دانست.

حسين آفريده در گفت‌وگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، تصريح كرد: تصميم مردم براي شركت در انتخابات و تعيين سرنوشت‌شان و علاقه‌مندي به آن مهم است، نتيجه هر چه مي‌خواهد باشد.

وي با تاكيد بر حضور جدي مردم در انتخابات، خاطرنشان كرد: مردم از اين‌كه در انتخابات قبلي (شوراها و رياست جمهوري) مشاركت جدي نكرده بودند و نتيجه آن‌گونه شد، در اين دوره حضور جدي داشتند، چرا كه متوجه شده‌اند كنار كشيدن، فايده‌اي ندارد و بهتر است به صحنه بيايند.

نماينده‌ي شيروان افزود: مردم يك بار اشتباه انتخاب كنند، دفعه‌ي بعد اصلاح مي‌كنند.

عضو كميسيون انرژي مجلس، به كار بردن ادبيات برد و باخت از سوي گروه‌هاي سياسي را نادرست خواند و عنوان كرد: بايد گفت مردم به چه كسي اقبال نشان داده‌اند و تمام آنهايي كه در انتخابات شركت كرده‌اند، برده‌اند.

رئيس هيات نظارت بر انتخابات شوراها در استان چهارمحال و بختياري گفت: تحليل‌هاي قبل از برگزاري اين انتخابات قاصر است از اين كه بتواند اتفاقاتي را كه روز انتخابات رخ داده بيان كند. چيزي حدود دو برابر نظرسنجي‌هاي صورت گرفته پيش از انتخابات، روز گذشته مردم در انتخابات شركت كردند، مثلا در استان چهارمحال و بختياري حضور مردم اگر 80 درصد نباشد كمتر نخواهد بود.

مرتضي تمدن در گفت‌وگو با خبرنگار پارلماني ايسنا اظهار داشت: به دليل حضور غيرقابل پيش‌بيني مردم در برخي از شعب اخذ راي با كمبود تعرفه‌ها مواجه شديم، در شرايطي كه تبليغات سنگين عليه اين انتخابات آغاز شد به خصوص انتخابات خبرگان رهبري و فضاي ارعابي را اروپا و آمريكا سعي كردند به وجود بياورند و با پيش كشيدن بحث انرژي هسته‌اي سعي در ياس و نااميدي مردم داشتند اما مردم ايران درست برعكس حركت كردند.

وي افزود: هر جريان سياسي كه بخواهد اين حركت پرشكوه مردم را به نفع خود مصادره كند واقعا جفا كرده است و خواهش من اين است كه جناح‌ها و جريانات سياسي همراه مردم باشند.

رئيس هيات نظارت بر انتخابات شوراها در استان چهارمحال و بختياري با بيان اين‌كه برنده‌ي اين انتخابات انقلاب و نظام ماست، خاطرنشان كرد: اگر در اين ماجرا حضور مردم كمرنگ مي‌شد جهت‌گيري‌هاي دشمنان عليه ما شدت مي‌گرفت و مي‌بينيم كه امروز رسانه‌هاي خارجي يك هزارم حضور مردم را به دنيا منتقل نخواهند كرد، اما پيام اين حضور مردم اين بود كه هميشه مردم برنده‌ي اين صحنه‌ها بوده‌اند.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha