احمدينژاد دردانشگاه اميركبير /6/: *حاضر نيستم به منتقدانم ضربهاي وارد شود *دولت مخالف خصوصيسازي نيست، مخالف اختصاصي كردن بيتالمال است
![احمدينژاد دردانشگاه اميركبير /6/:
*حاضر نيستم به منتقدانم ضربهاي وارد شود
*دولت مخالف خصوصيسازي نيست، مخالف اختصاصي كردن بيتالمال است احمدينژاد دردانشگاه اميركبير /6/:
*حاضر نيستم به منتقدانم ضربهاي وارد شود
*دولت مخالف خصوصيسازي نيست، مخالف اختصاصي كردن بيتالمال است](https://media.isna.ir/oldcontent/3/pics/1385/9/Politic/221.jpg)
.... احمدينژاد در ادامه به حضور خود در شوراي روابط عمومي خارجي آمريكا اشاره كرد و گفت:« در آنجا يكي از اين آقايان آمريكايي كه سن و سالي نيز داشت به من گفت هولوكاست ربطي به اسرائيل ندارد و متعلق به گذشته است. من به وي گفتم كه اگر مسئلهي هولوكاست مربوط به گذشته است چرا روي آن دائم اصرار ميكنيد؟ چرا اجازه نميدهيد كه در مورد هولوكاست تحقيق صورت بگيرد؟»
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، احمدينژاد گفت:« يكي ديگر از دانشجويان در اينجا به من گفت كه تعريف شما از عدالت و مهرورزي چيست؟ من ميخواهم به شما بگويم كه مهرورزي ما اين است كه تمام مطبوعات، رسانهها و افرادي كه به احمدينژاد به ناحق فحش و بد و بيراه ميگويند احمدينژاد همهي آنها را از ته دل دوست دارد.»
در هنگام سخنراني احمدينژاد ترقهاي در سالن زده شد كه احمدينژاد در واكنش به اين عكسالعمل گفت: « من خداي بزرگ را در اين جا شاهد ميگيرم كه فشارها و هياهوها تاثيري بر ادامهي راه ما نخواهد داشت و كساني كه ميخواهند با فشار، ما دست از آرمانهاي خود برداريم بدانند كه اين چيزها اثري نخواهد گذاشت.»
احمدينژاد گفت:« من حاضر نيستم كه به منتقدانم و كساني كه من را زير سوال ميبرند يا فحاشي ميكنند كوچكترين ضربهاي وارد شود و دوست ندارم كه در مسير تعالي و پيشرفت آنها خللي به وجود بيايد؛ ولي شما بدانيد علت اصلي مخالفت آنها با احمدينژاد اين است كه احمدينژاد از دانشگاه برخاسته و در طول اين مدت روحيهي دانشجويي و عدالتخواهي خود را حفظ كرده است.»
احمدينژاد در بخش ديگري از سخنان خود در مورد عدالت گفت:« پيشرفت و ارتقاء ما در گرو ايجاد عدالت در جامعه است. ايجاد عدالت يكي از آرمانهاي يك جامعهي اسلامي است و حركت در راستاي عدالت جزو سختترين مراحل برپايي يك حكومت توحيدي است.»
احمدينژاد گفت:« اجراي عدالت آنقدر مشكل است كه انسان براي تحقق آن بعضا بايد در برابر دوستان، خانواده و آشنايان خود بايستد. در برابر خواستههاي زيادي آنها بايستد.»
وي ادامه داد:« اولين گام در اجراي عدالت جلوگيري از زيادهخواهي و زيادهطلبي برخي از افراد است. عدهاي تحت عناوين گوناگون در عرصههاي سياسي و اقتصادي براي خود حقوق ويژهاي را قائل ميشوند. آنها كساني هستند كه با يك تلفن ميلياردها تومان وام ارزان قيمت دريافت ميكنند و امروز وقتي كه دولت در برابر اين زيادهخواهيها ميايستد آنها فرياد ميزنند كه دولت مخالف خصوصيسازي است. من در اينجا ميگويم دولت مخالف خصوصيسازي نيست. دولت مخالف اختصاصي كردن بيتالمال است و مخالف اين است كه عدهاي تمام امتيازات را در دست خود نگه دارند.»
احمدينژاد گفت:« وقتي كه ما جلوي زيادهخواهي و امتيازات ويژهاي را ميگيريم ميگويند شما مخالف پيشرفت و خصوصيسازي هستيد. متاسفانه عدهاي زماني كه در قدرت بودند در حالي كه بسياري از جوانان و فارغالتحصيلان دماوندي حتي يك هكتار زمين نداشتند كه بر روي آن كشاورزي كنند عدهاي به خاطر پول و قدرتي كه داشتند 30 الي 50 هزار هكتار زمين بيتالمال را برخلاف قانون گرفتند و بدون اينكه مراحل قانوني را طي كنند براي خود سند ايجاد كردند. در آن ويلا ساختند تا آخر هفته براي استراحت و تفريح به آنجا بروند، ولي احمدينژاد ميگويد من با اين اقدامات مخالفم و با سر و صدا نيز صحنهي مبارزه در اين راستا را ترك نخواهم كرد و از اين صحنه خارج نميشوم.»
وي گفت:« وقتي كه ما زيادهخواهيها را اعلام ميكنيم و اسامي افراد زياديخواه را در روزنامهها مطرح ميكنيم برخي از گروههاي سياسي كه به احتمال زياد با اين افراد داراي پيوند هستند سر و صدا ميكنند، واويلا ميكنند و فرياد ميزنند و سعي ميكنند براي دولت ايجاد مشكل كنند ولي من ميگويم كه دولت در اين راه قاطع و استوار است و كنار نخواهد رفت.»
احمدينژاد گفت:« كساني كه آمدهاند و هزاران هكتار زمين مردم را در اختيار گرفتهاند و وامهاي چند ميلياردي گرفتهاند و براي خود امپراطوري ايجاد كردهاند قادر هستند كه با مقداري از اين پول وارد بازار مرغ و تخممرغ و مسكن شوند و در اين راستا مشكل ايجاد كنند.»
به گزارش ايسنا، در بين سخنان رييس جمهور يك بار ديگر ترقهاي با شدت بيشتري در سالن منفجر شد كه احمدينژاد در واكنش به انفجار اين ترقه نيز گفت:« توپ، تانك، مسلسل ديگر اثر ندارد.»
وي تاكيد كرد:« دانشجويان آزاده راه خود را پيدا كرده و تحت تاثير فشارهاي عدهاي دانشجونما قرار نميگيرند. دانشجوي ما بيدار است و از بيگانه بيزار است.»
احمدينژاد ادامه داد:« در زمان رضاخان كه مدرس فعاليت ميكرد رضاخان به مدرس پيغام فرستاد كه پايت را روي دم ما نگذار كه مدرس به رضاخان گفت شما اول محدودهي دمتان را مشخص كنيد. ما وقتي كه سراغ مفاسد اقتصادي ميرويم. وقتي سراغ برخي مشكلات در بانكها ميرويم ميخواهيم در برابر بيگانگان حقمان را بگيريم. جلوي وامهاي ميلياردي ناحق را بگيريم صداي آنها در ميآيد و داد و بيداد ميكنند.»
ادامه دارد........
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات