• شنبه / ۲۰ آبان ۱۳۸۵ / ۱۴:۳۵
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 8508-10862

رييس پليس امنيت تهران خبرداد: فروپاشي باند31نفره متعرض به دانش‌آموزان دخترراهنمايي بازداشت7تن درخصوص سي‌دي‌منتشرشده اخير ادعاهاي«علي‌اكبري» تراوشات ذهني اوست

رييس پليس امنيت تهران خبرداد:
فروپاشي باند31نفره متعرض به دانش‌آموزان دخترراهنمايي
بازداشت7تن درخصوص سي‌دي‌منتشرشده اخير
ادعاهاي«علي‌اكبري» تراوشات ذهني اوست

رييس پليس امنيت پايتخت با حضور در تشريح عملكرد 20 روزه مامورانش از دستگيري اعضاي باند «علي ميكروب» خبر داد كه با اغفال دانش‌آموزان دختر مقطع راهنمايي، به آنها تعرض مي‌كردند.

به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، سردار عليپور در جمع خبرنگاران در تشريح اين پرونده، گفت: به دنبال دريافت اطلاعاتي از برخي شهروندان مبني بر اغفال دختران چند مدرسه راهنمايي در تهران، تيم واحد عمليات پليس امنيت به منظور پيگيري و ردزني متهمان تشكيل و پس از جمع‌آوري اطلاعات مشخص شد كه شبكه‌اي به عنوان باند «علي ميكروب» اقدام به دوستي با دختران سنين پايين و سوءاستفاده از عواطف دخترانه آنها كرده و پس از انتقال آنها به خانه‌هاي شخصي با خوراندن آبميوه‌هاي بيهوش كننده و يا مشروبات الكلي، پس از اين كه آنها بيهوش و يا از حالت عادي خارج شده، آنها را مورد تعرض قرار داده و سپس از آنها فيلمبرداري كرده بودند.

به گفته سردار عليپور، بنا بر تحقيقات پليس، اعضاي اين باند، دختران نوجوان را تهديد كرده بودند كه در صورت عدم همكاري، فيلم‌ها را در مدرسه و منازلشان توزيع خواهند كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران وي افزود: در حالي كه تحقيقات جهت دستگيري اعضاي اين باند ادامه داشت، دختر نوجواني با مراجعه به پليس اعلام كرد كه از سوي اعضاي اين باند مورد تعرض قرار گرفته است.

به اين ترتيب با همكاري اين دختر و اطلاعاتي كه او در اختيار پليس قرار داد، «علي ميكروب»، «آرش تي‌ان‌تي» و «حسن خروس»، سه سركرده 20 و 21 ساله باند دستگير شدند و به دنبال آن، 27 پسر ديگر كه بين 14 تا 21 سال سن داشتند، شناسايي و در تهران دستگير شدند.

رييس پليس امنيت تهران بزرگ افزود: اعضاي اين باند، پس از طرح دوستي با دختران نوجوان، آنها را در منازلي در تهران، كرج و شمال كشور كشانده و مورد تعرض قرار داده بودند، اين در حالي بوده كه متهمان پس از فيلمبرداري از دختران، آنها را تهديد كرده بودند كه در صورت عدم همكاري، فيلم را پخش خواهند كرد.

بر اساس اين گزارش، تاكنون 5 دختر نوجوان كه طعمه اعضاي اين باند قرار گرفته بودند، شناسايي شده‌اند.

سردار عليپور افزود: از ابتداي سال تاكنون، 20 پرونده در خصوص فيلمبرداري از اين صحنه‌ها و سوءاستفاده از آن به پليس امنيت تهران بزرگ ارجاع و پيگيري شده است.

اقدامات انرژي درماني «علي‌اكبري» بر خلاف قانون است

رييس پليس امنيت تهران بزرگ در توضيح در خصوص پرونده «علي‌اكبري»، مدعي انرژي درماني همچنين گفت: پليس، ضابط قوه قضاييه است و هر گونه اقدام به جلب، دستگيري و ورود به حريم خصوصي با مجوز قضايي صورت مي‌گيرد.

وي خاطرنشان كرد: اتهام علي‌اكبري در هنگام دستگيري، صدور چك بلامحل به مبلغ 510 ميليون تومان بود و پليس نيز وظيفه قانوني خود را انجام داده و هر گونه اظهار نظر غير مسوولانه در اين خصوص بدون جمع‌آوري اطلاعات بوده است.

سردار عليپور افزود: متهم، چندين شاكي خصوصي نيز دارد كه پس از انتقال پرونده به شعبه 15 و سپس شعبه هفتم دادياري، به آن رسيدگي شد.

وي خاطرنشان كرد: علي‌اكبري با فرافكني در موضوعات پيش‌روي خود قصد انحراف اذهان و گريز از اصل موضوع را دارد و بر اين اساس كليه موضوعاتي كه اعلام كرده است، صحت نداشته و تراوشات ذهني اوست.

سردار عليپور افزود: اين مدعي انرژي درماني با سوءاستفاده از اعتقادات و باورهاي مردم كه دچار برخي ناملايمات روحي و جسمي شده‌اند، آنها را مورد سوءاستفاده مالي قرار داده است.

وي اذعان كرد: فعاليت‌هاي «علي‌اكبري» در تجمع دادن افراد، فاقد وجاهت قانوني بوده و تا صدور مجوز از سوي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و تاييد آن از سوي فرمانداري، فعاليت وي متوقف است.

رييس پليس امنيت تهران بزرگ افزود: در طول يك سال گذشته، در هر حوزه‌اي كه «علي‌اكبري» وارد شده، پليس بلافاصله وارد عمل شده و تذكر لازم را ارايه كرده است و از اين به بعد در صورت ارتكاب اين جرايم، پليس برخورد قاطعي خواهد داشت.

سردار عليپور اظهار كرد: از سرانجام دادگاهي كه براي علي‌اكبري تشكيل شده اطلاعي ندارم، چراكه وظيفه پليس دستگيري متهم است.

دستگيري 7 تن در خصوص انتشار سي‌دي منتسب به يك بازيگر

پيگيري‌هاي اين پرونده ادامه دارد

سردار عليپور با اشاره به پخش سي‌دي منتسب به يكي از بازيگران اظهار كرد: از يك ماه پيش، اين سي‌دي پخش و پيگيري‌هاي پليس جهت دستگيري توزيع كنندگان آغاز شد، اما از زماني كه شايعه‌اي در خصوص خودكشي وي در يكي از روزنامه‌ها منتشر شد، جامعه حساس شده و التهاباتي به وجود آمد.

وي افزود: تا پيش از انتشار اين شايعه، اين سي‌دي به صورت گسترده پخش نشده بود، اما پس از اعلام خبر كذب خودكشي فرد ياد شده، كنجكاوي مردم موجب پخش سي‌دي به صورت گسترده شد، از اين رو به همان اندازه كه توزيع كنندگان اين سي‌دي گناهكار هستند، انتشار دهندگان اين شايعه نيز گناهكار محسوب مي‌شوند.

رييس پليس امنيت تهران بزرگ خاطرنشان كرد: متهم پرونده، هم اكنون در ايروان ارمنستان است و با اقداماتي كه صورت گرفته بزودي به كشور باز خواهد گشت و در خصوص اين پرونده شخص دادستان پيگيريهاي لازم را انجام مي‌دهد. 

وي با رد هرگونه اقدام به خودكشي اين بازيگر، تأكيد كرد كه وي هم اكنون آزاد است.

سردار عليپور با بيان اين كه اين بازيگر، تنها دو ساعت در اختيار پليس بود، گفت: 20 تن در خصوص تهيه، تكثير و توزيع اين فيلم احضار شدند و با دستگيري 7 تن، هم اكنون چهار تن در زندان به سر مي‌برند.

رييس پليس امنيت تهران بزرگ با بيان اين كه قبل از پايان رسيدگي به موضوع و بررسي ابعاد پرونده و انتقال متهم اصلي به تهران، بايد از گمانه‌زني خودداري شود، گفت: هنوز بررسي‌ها در صحت فيلم ادامه دارد.

در آخرين مرحله،

پليس براي جمع‌آوري ماهواره‌ها از منازل وارد عمل مي‌شود

سردار عليپور با بيان اين كه طي 20 روز گذشته، 9 هزار و 832 دستگاه رسيور و فيش ال‌ام‌بي در چندين مرحله عمليات از قاچاقچيان كشف شده است، در خصوص روند جمع‌آوري ماهواره از منازل به خبرنگار ايسنا، گفت: در حال حاضر به دليل اين كه اقدامات مناسبي در خصوص جمع‌آوري ماهواره صورت گرفته و تعداد قابل ملاحظه‌اي ماهواره جمع‌آوري شده است، شهروندان خود همكاري مي‌كنند. همچنين در مواردي كه ماهواره، مشهود باشد، پليس پس از اخطار به مدير ساختمان و ساكنان منزل، در صورتي كه ماهواره جمع‌آوري نشود با اخذ حكم قضايي وارد پشت‌بام منازل شده و اقدام به جمع‌آوري مي‌كند.

رييس پليس امنيت تهران بزرگ افزود: در خصوص جمع‌آوري ماهواره با سازمان نفوس و مسكن نيز همكاري صورت مي‌گيرد.

كشف 54 هزار و 650 عدد دارو قبل از انتقال به كشورهاي حوزه خليج فارس

سردار عليپور از كشف 54 هزار و 650 قلم داروي كمياب مربوط به بيماران سرطاني و صعب‌العلاج خبر داد كه اعضاي باندي با نام و مهرهاي جعلي از هلال‌احمر دريافت كرده و به كشورهاي حوزه خليج فارس منتقل مي‌كردند.

به گزارش ايسنا وي گفت: چهار متهم از اهالي سيستان و بلوچستان كه در تهران اقدام به قاچاق داروهاي كمياب به كشورهاي حوزه خليج فارس كرده و در مقابل آن سلاح خريداري مي‌كردند، دستگير شدند.

سردار عليپور افزود: از سوي ديگر طي دو عمليات جداگانه، 35 قبضه سلاح كمري و 467 فشنگ از 5 قاچاقچي سلاح كشف و ضبط شد.

رييس پليس امنيت تهران بزرگ در خصوص قاچاق مشروبات الكلي نيز اظهار كرد: با انجام دو عمليات جداگانه، 24 هزار و 380 بطر و قوطي انواع مشروب كشف شد كه تعدادي از آنها خارجي نبوده و پس از توليد در داخل كشور به عنوان مشروبات خارجي به فروش مي‌رسيدند كه تاثيرات مخرب روحي و رواني ايجاد كرده بودند.

سردار عليپور همچنين از دستگيري 22 تن از اراذل و اوباش به نام تهران طي يك ماه گذشته خبر داد.

دستگيري فردي كه با خريد اسلحه قصد كشتن اعضاي خانواده‌اش را داشت

رييس پليس امنيت تهران بزرگ در تشريح اين پرونده گفت: چند روز قبل، فردي به دليل اختلافات خانوادگي بر سر ارثيه، يك قبضه سلاح كمري ماكاروف تهيه كرده و قصد كشتن اعضاي خانواده‌اش را داشت كه با اطلاع پليس از موضوع، وي دستگير شد.

بر اساس اين گزارش متهم داراي مدارج بالاي تحصيلي بوده و پس از دستگيري اظهار كرده كه به دليل اختلاف بر سر ارث و ميراث و طرد از سوي خانواده، قصد مجازات آنها را داشته كه با اقدام به موقع پليس دستگير و از كيف سامسونت وي، يك قبضه سلاح كمري ماكاروف و 24 فشنگ جنگي به همراه يك قبضه قمه كشف و ضبط شد.

دستگيري 27 تن به اتهام تصرف اراضي ملي

سردار عليپور با بيان اين كه پليس امنيت پايتخت، يكي از اعضاي فعال شوراي حفظ حقوق بيت‌المال در اراضي ملي و منابع طبيعي است، گفت: پليس امنيت تهران نه تنها در سطح تهران بزرگ بلكه در استان تهران، موضوع را پيگيري مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران وي افزود: با هماهنگي‌هايي كه با دادسراي عمومي و انقلاب تهران صورت گرفت، به 45 فقره از 323 پرونده‌اي كه در خصوص تصرف اراضي ملي به پليس امنيت ارجاع شده بود، رسيدگي شد و 278 پرونده در حال پيگيري است.

رييس پليس امنيت تهران بزرگ خاطرنشان كرد: با شناسايي 500 ميليون و 76 هزار و 351 متر مربع زمين‌هاي تصرف شده در اطراف تهران توسط متصرفان غيرقانوني، تاكنون 115 ميليون و 597 هزار مترمربع زمين رفع تصرف و به دولت بازگردانده شده كه ارزش اين زمين‌ها بالغ بر 465 ميليارد تومان برآورد شده است.

وي يادآور شد: با هماهنگي با دادستان تهران، دادسراي ناحيه سه، 120 تن در خصوص تصرف اراضي ملي احضار شده و 27 تن از متصرفان، زمين تصرف كرده را پس دادند.

سردار عليپور افزود: در برخي از اين اراضي تصرف شده، جاده و يا ساختمان‌هايي احداث شده بود كه با هماهنگي‌هايي كه با وزارت نيرو صورت گرفت، مقرر شد: از اين تاريخ به بعد وزارت نيرو با متصرفان در راستاي برق‌رساني و ...همكاري نكند.

وي با بيان اين كه زمين‌هاي متصرف شده در محدوده پرديس، كرج، شهريار، شهر ري، ورامين، دماوند، شميرانات و تهران بزرگ است، گفت: در يكي از پرونده‌ها، يكهزار و 600 هكتار زمين توسط يك متصرف تصرف شده بود كه مجبور به پس دادن اين اراضي شد.

رييس پليس امنيت پايتخت خاطرنشان كرد: سازمان‌هاي مدعي در اين موضوع، جهاد كشاورزي، سازمان منابع طبيعي، سازمان حفاظت محيط زيست، سازمان مسكن و شهرسازي و ستاد اجرايي فرمان امام (ره) هستند.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha