يك عضو فعال انجمنهاي اسلامي دانشجويان: اشتباه دفتر تحكيم وحدت عدم نقد دولت خاتمي بود
دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه رازي كرمانشاه گفت: دانشجويان همواره خصوصيت نقد به دولت را داشته و دارند و به نظر من، اشتباه مجموعهي انجمنهاي اسلامي دانشجويان و دفتر تحكيم وحدت در زمان آقاي خاتمي، عدم نقد دولت ايشان بود؛ به ويژه در چهار سال اول.
«سالار ميرزابيگي» در گفتوگو با خبرنگار سياسي ايسنا با بيان اينكه «دانشجويان اصولگرا نبايد مانعي براي فعاليتهاي آزاد ديگر دانشجويان باشند»، افزود: انتظار ميرود دانشجويان اصولگرا در تشكلهايي مانند جامعهي اسلامي و بسيج دانشجويي اگر اشتباهات و خطاهايي در حوزهي عمل دولت جديد و مجلس هفتم يا در قوهي قضاييه ميبينند، موضعگيري كرده و اينگونه نباشد كه بر اساس خطوطي كه براي آنها مشخص ميشود حركت كنند.
وي با بيان اينكه «موضعگيريها، اقدامات و تركيب مذاكرهكنندگان در عرصهي بين مللي نبايد به گونهاي باشد كه چهرهي غير صلح طلبانه از ايران بروز دهد»، اين موضوع را يكي از مهمترين دغدغههاي سياسي دانشجويان دانست.
ميرزابيگي اظهار داشت: در زمينهي سياست داخلي، در حال حاضر مهمترين دغدغهي دانشجويان موضعگيري دولت در برابر فعاليتهاي آنهاست. همچنين بحث آزادي بيان، قلم، مطبوعات، سخنرانيها و ميتينگها كه البته بخشي از آن نيز برميگردد به وضعيت اصلاحطلبان كه بتوانند در يك جبههي واحد حركت كنند. بحث ديگر كه ميان دانشجويان مطرح است موضوع مجلس خبرگان و موضعگيري اخير آقاي كروبي است.
وي در ادامه دربارهي فعاليتهاي دانشجوياني با گرايش فكري جناح اصولگرايان گفت: چنانچه يك جريان اصيل دانشجويي را با گرايشات اصولگرايي در نظر بگيريم، توصيهاي كه به آنها ميشود اين است كه بتوانند هويت اصيل دانشجويي خود را حفظ كنند و بر اساس همان عقايد خاص خود عمل كنند و تريبوني براي دولت يا جريان خاص سياسي در دانشگاه نشوند و همچنين نقش نيروهاي بازدارنده و فشار و نيروهاي شبه نظامي را در دانشگاه ايفا نكنند.
دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه رازي كرمانشاه ادامه داد: همسو بودن دولت ميتواند نقش مثبتي را در جريانهاي دانشجويي داشته باشد اما نقش اصلي نيست براي آنكه پشتوانه داشته باشند بلكه پيشتوانه داشتن مبتني بر اين است كه بتوانيم به عنوان نماينده بازگوكنندهي مطالبات آنها باشيم چه در حوزهي آموزشي، صنفي و چه در حوزهي سياسي و اجتماعي، به گونهاي كه بيان مطالبات راهحل اصلي حل مشكلات دانشجويان باشد.
ميرزابيگي با بيان اينكه در حال حاضر تشكلهاي ادبي و خيريه بيشتر از ساير تشكلها در ميان دانشجويان محبوبيت دارد، گفت: به اين دليل كه اين تشكلها نيازهاي فعلي دانشجويان را شناخته و علايق كنوني دانشجويان را مطرح ميكنند و واقعيت اين است كه در شرايط كنوني نوعي سياستزدگي در ميان دانشجويان به وجود آمده و اگر بخواهيم دوباره حرفهاي دوم خرداد 76 را تكرار كنيم، دانشجويان بيشتر از ما فاصله خواهند گرفت، چراكه در حال حاضر دانشجويان بيشتر نياز به علم سياست دارند و بيشتر مايل هستند به آسيبهاي اجتماعي بپردازند.
وي در ادامه وجه غالب انجمنهاي اسلامي دانشجويان را وجه سياسي آن خواند و افزود: انجمنهاي اسلامي از ابتداي فعاليت خود تاكنون، بيشتر وجه سياسي را در نظر گرفتند اما امروز به اين ضعف پي بردند، كما اينكه بيشتر به پرداختن مسائل صنفي دانشجويان تكيه دارند، البته بايد در حوزهي سياست رويهي اعتدال را در پيش گرفت و لازم نيست حتما براي بيان افكار و عقايد از طريق مجراي خاص عمل كرد، ميتوان از طريق گسترش كتابخانهها و بحثها به اين نتايج رسيد و همچنين انجمنهاي اسلامي بايد فضا را براي خودشان شفافتر كنند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات