تحليلگر آمريكايي مسايل خاورميانه: تيم بوش عليه مسالهي هستهيي ايران پيشرفت اندكي داشته است
معاون مديريت تحقيقات موسسهي مطالعات سياسي خاورميانه در واشنگتن ابراز داشت: تيم بوش در خصوص اقدام عليه مسالهي هستهيي ايران پيشرفت اندكي داشته است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پاتريك كلاوسن در مقالهاي تحت عنوان "رقابت خاورميانهيي بوش، آهسته و پيوسته" در روزنامهي هاآرتص نوشت: دولت بوش مشكلات بسياري براي دلمشغولي طي سه سال آيندهي رياست جمهوري وي، از جمله چالشهاي مربوط به بازسازي پس از كاترينا و يك نقص بودجهي وسيع دارد.
در اين مقاله ميخوانيم: علاوه بر رييس جمهور و جمهوريخواهان كنگره با اتهاماتي در خصوص انحراف افكار عمومي مواجهاند. بنابراين كمتر شگفتانگيز خواهد بود كه كساني بگويند آمريكا انرژي اندكي را براي اختصاص به خاورميانه و ثبات به عراق تخصيص خواهد داد.
در اين مقاله همچنين آمده است: برنامهي هستهيي ايران منطقهي ديگري است كه تيم بوش پيشرفت اندكي را بر سر آن شاهد است. مسالهي اصلي در اين ميان ايجاد و تحكيم اجماعي بينالمللي با اين دورنما بوده است كه ايران در مواجهه با يك موضع واحد ميان قدرتهاي بزرگ جا بزند.
در اين مقاله ميخوانيم: در نهايت، ايران در مواجهه با اتحاد اروپايي - آمريكايي در سال 2003 توافق كرد كه برنامهي چرخهي سوخت هستهيياش را به حال تعليق در آورد. تهران اين برنامه را تنها در زماني مجددا ازسرگرفت كه روسيه و چين با اعلام همراهي با او، به تشويق اين كشور پرداختند.
اين تحليلگر مدعي است: با وجودي كه ممكن است اختلافاتي وجود داشته باشد، اين دو كشور هم در حال حاضر توافق دارند كه برنامهي چرخهي سوخت هستهيي ايران غيرقابل پذيرش است.
در اين مقاله ميخوانيم: دليل خوبي براي آن وجود دارد كه اميدوار باشيم روسيه نيز موضع مشتركي با شركاي گروه هشت اتخاذ كند و در اين صورت است كه ايران مجددا فعاليتهاي هستهيياش را به حال تعليق درخواهد آورد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات