يك عضو جامعهي روحانيت مبارز: تسخير لانه جاسوسي نشان دهنده برخورداري كشور از دانشجويان مخلص ولايتمدار و ولايتمحور بود
يك عضو جامعهي روحانيت مبارز با نفي نگرش حاكم بودن ركود بر دانشگاهها وضعيت فعلي دانشجويان را فعالتر از گذشته ارزيابي كرد.
حجتالاسلام و المسلمين سالك در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) نقش تاثيرگذار دانشجويان به عنوان قوامدهندگان اهداف نظام جمهوري اسلامي ايران را يادآور شد و افزود: درباره اظهاراتي كه با عنوان حاكم شدن ركود بر فعاليت دانشجويان مطرح ميشود نيز بايد بررسي كنيم اين تحليل از سوي چه كساني مطرح ميشود زيرا نه تنها نقش دانشجويان كمرنگ نشده بلكه در عرصههاي مختلف حتي پررنگتر از گذشته نيز شده است.
وي با اشاره به حركتهاي دانشجويي كه در دفاع از حق ايران در استفاده صلحآميز از انرژي هستهيي شكل گرفت اظهار داشت: اينها دليلي بر زنده بودن جنبش دانشجويي و حضور آنها در عرصهي سياسي است.
اين عضو جامعهي روحانيت مبارز كه تسخير لانهي جاسوسي را با استناد به فرمايشات امام راحل(ره) به عنوان انقلاب دوم ناميد به فضايي كه در زمان تسخير لانه جاسوسي بر كشور حاكم بود، اشاره كرد و گفت: در زمان تسخير لانهي جاسوسي كه بيش از يكسال از عمر انقلاب گذشته بود، شرارتهاي آمريكا مشخص و سفارت اين كشور به عنوان مركز شرارتهاي اين كشور شناخته شده بود، علاوه بر اين بايد ماهيت اين حركتها براي مردم مشخص ميشد كه تبلور اين حركت در قالب جنبش دانشجويي بوجود آمد و موجب رسوايي آمريكاييها شد.
وي اضافه كرد: تسخير لانه جاسوسي نشان دهنده برخورداري كشور از دانشجويان مخلص ولايتمدار و ولايتمحور بود كه امروز هم آن روحيه بر دانشجويان كشور حاكم است.
سالك همچنين در ارزيابي از مسالهي چگونگي ارتباط برقرار كردن احزاب با دانشگاهها با تاكيد بر مستقل فعاليت كردن دانشگاهها، گفت: جريانهاي دانشجويي نبايد وابسته به احزاب و گروههاي سياسي باشند، چراكه در اينصورت آنها نقش ابزاري پيدا ميكنند كه بواسطهي جلوگيري از رشد و بالندگي دانشگاهها براي جريانهاي دانشجويي خطرناك است.
وي با يادآوري نقش هويت مستقل دانشگاهها در ارتقاي علمي اين بخش، گفت: بايد از آقاياني كه عنوان ميكنند به دليل قطع ارتباط احزاب با دانشگاهها اين جريانهاي دانشجويي دچار ركود شدند پرسيد با چه نگاهي به دانشگاه و دانشجو نگاه ميكنيد؟ آنها را ابزار ميدانيد يا عناصر فعال در پيشرفت و توسعه علمي نظام؟
سالك همچنين تقويت مراكز پژوهشي و حمايت از دانشجويان در جهت تقويت پيوند دانشگاهيان با مراكز صنعتي و توليد را از مواردي برشمرد كه بايد در سياستهاي دانشگاهي دولت جديد مورد توجه قرار بگيرد و گفت: دولت آقاي احمدينژاد بايد دانشجو و دانشگاهيان را در چارچوب سياستهاي نظام تقويت كند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات