مسوول بسيج دانشجويي ع.پ همدان: شوراي مشورتي تشكلهاي دانشجويي ميتواند كمك كننده باشد
مسوول بسيج دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي همدان اظهار داشت: وجود شوراي مشورتي در كنار شوراي مركزي هر تشكل دانشجويي ميتواند بسيار كمك كننده باشد اما نبايد مستقيما در تصميمات شوراي مركزي تشكل دخالت كند.
«هادي نيكنامي» در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) گفت: سياليت بايد در جنبش دانشجويي رعايت شود و ناگزير بايد از افراد جديدي استفاده كرد. بايد در نظر داشت كه جو دانشجويي فعلي با گذشته بسيار متفاوت شده البته استفاده از ترجبيات در رابطه با وضعيت سياسي بسيار مفيد است اما مهم اين است كه هدف ما از تشكيل شوراي مشورتي انتقال تجربيات است يا رسيدن به مواضع آرمان گرايانه؟
وي افزود: بايد در تجربيات از فعالان سابق استفاده شود اما در تصميمگيري بايد سياليت را رعايت كنيم. اعضا بايد بتوانند نظرات سازنده و انتقادگرايانه را مطرح كنند، اگر در شوراي مشورتي دو عضو رابط با شوراي مركزي تشكل وجود داشته باشد بسيار كمك كننده است.
نيكنامي وجود شوراي مشورتي براي انتقال تجربيات را ضروري خواند و افزود: اگر شوراي مشورتي فراگير تشكيل شود نياز است تا از تمام استانها و تشكلها بدون هيچ ملاحظهاي، نمايندهاي در شورا وجود داشته باشد.
وي در ادامه گفت: هر تشكل افراد فعالي دارد كه با گذشت زمان يا فارغ التحصيل ميشوند و يا به خوبي از تشكل بيرون ميروند اما هنوز داعيهي مواضع تشكل خود را دارند، اين افراد ميتوانند از سوي تشكل خود براي شوراي مشورتي معرفي شوند.
نيكنامي در پايان افزود: اگر قرار باشد در آيين نامه، شوراي مشورتي به رسميت شناخته شود، دانشجوها بايد تصميم بگيرند و آن را تدوين كنند، نه اين كه سازمان و ارگاني خارجي اين كار را كند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات