عضو جامعهي اسلامي دانشجويان: ـ اصولگرايان به نظارت از درون نياز دارند ـ اصلاحطلبان خط قرمزهاي خود را روشن كنند
يك عضو جامعهي اسلامي دانشجويان دانشگاه شهيد رجايي اظهار داشت: اين آغاز كار است و اصولگرايان نبايد كار را تمام شده بدانند؛ آنها كه در اين زمان ميتوانند حداكثر استفاده را از ابزار مجلس و دولت كنند بايد فرصت را غنيمت شمارند و آرمان انقلاب و امام خميني (ره) را كه ترويج جامعه و حكومت اسلامي است محقق كنند.
«سيدعمادالدين منتصبي» در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: اصولگراياني كه با شعار عدالتخواهي و اجراي عدالت توانستند در انتخابات نهم پيروز شوند بايد با حفظ عدالتخواهي و نهادينه كردن اين شعار به برقراي عدالت جامهي عمل بپوشانند كه اين امر مستلزم انجام وظيفهاي است كه اصولگرايان مجلس و دولت به عهده دارند. البته آنها با قرار گرفتن در قسمت اجرايي كشور بايد عقبههاي خود را از لحاظ بينش سياسي و انسجام تشكيلاتي تقويت كنند.
وي ادامه داد: اصولگرايان بايد لايههاي مختلف تشكيلاتي خود را حفظ كنند و آنها را گسترش دهند، چرا كه اصولگرايان هم بايد بار اجرايي را بر دوش بكشند و هم نيروي انساني خود را در ردههاي تشكيلاتي تقويت كنند. اصولگرايان بايد اختلاف نظرها و ديدگاههايشان را كه عليرغم مشترك بودن در اصول دارند به فال نيك بگيرند و آن را تبديل به فرصتي براي اصلاح خود كنند.
اين فعال دانشجويي با بيان اينكه «اصولگرايان به يك عمل نظارتي از درون نياز دارند» گفت: هدف انجام خدمت به مردم است و نه اينكه نقطهضعفها را بيان كرده و راه حلي براي آنها ارائه ندهند.
منتصبي همچنين دربارهي اصلاحطلبان گفت: اصلاحطلبان روزي با توجه به شرايط جامعه و دموكراسي توانستند نظر مردم را به خود جلب كنند. اما آنها پس از به دست گرفتن دولت و مجلس نتوانستند خيلي در زمينهي خواست عموم مردم موفق باشند و عليرغم شعار اجراي قانون از قانون ميگريختند. البته نبايد از نقش اصلاح طلبان در ايجاد فضاي باز در كشور چشم پوشي كرد. ماحصل دولت اصلاح طلبان ايجاد فضاي باز سياسي در جامعه، دانشگاه و نشريات و رسانههاي جمعي است كه البته نتوانستند از اين ابزار درست استفاده كنند و آن فرصتي شد براي آنكه بعضا براي تخريب ارزشهاي انقلاب و اسلام به كار گرفته شود.
وي با بيان اينكه «اصلاح طلبان بايد واقع گرا باشند» اظهار كرد: در فرصت خدمت، بيشتر وقت خود را صرف انجام كار حزبي كردند، در حالي كه آنها اجرا كننده بودند و مردم از آنها توقع انجا كار و پاسخگويي داشتند. آنها نتواسنتند بعد از هشت سال دولت خاتمي، زمان انتخابات نهم و بعد از آن به يك وحدت برسند و اين به دليل عدم وجود يك محور مشترك بين آنها بوده است چرا كه انديشههاي سياسي آنها با هم اختلاف داشت و وحدت آنها صرفا جهت حفظ قدرت به كار گرفته ميشد.
وي افزود: اصلاحطلبان اختلافات را ناديده ميگرفتند كه ما اوج آن را در انتخابات نهم در جبههي اصلاح طلبان شاهد بوديم. البته حال كه اصلاح طلبان با از دست دادن فضاي سياسي كشور بيشتر حركت منفعلانه انجام ميدهند بايد به يك بازنگري در مباني خود بپردازند و خط قرمزها و مرزبنديهاي خود را روشن كنند.
منتصبي در ادامه با بيان اين كه «تاسيس حزب جديد يك راهحل موقت و ناپايدار است»، افزود: اصلاح طلبان بايد دموكراسي و اجراي آن را در چارچوب قانون اساسي دنبال كنند نه فراتر و نه فروتر.
وي افزود:چه اصلاح طلبان و چه اصولگرايان بايد بدانند كه آنچه براي ما ارزشمند است اجراي قانون است و نه شعار دادن به آن؛ اجراي عدالت است و نه شعار دادن به عدالت و آنچه مورد انتظار است خدمت به مردم است.
منتصبي در پايان گفت: اصولگرايان و اصلاح طلبان بايد خود را از اين انقلاب بدانند و فعاليتهاي آنها بايد در پيشبرد اهداف انقلاب اسلامي و ارزشهاي انقلاب باشد، چرا كه همهي ما ايراني هستيم و آنچه بايد هدف مشترك ما باشد طبق سند چشم انداز 20 سالهي نظام، رسيدن ايران به قدرت اول اقتصادي، سياسي در سطح منطقه است و در نهايت صدور انقلاب اسلامي و ايجاد زمينه براي حكومت جهاني عدالتگستر به مهدي موعد(عج) است.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات