ــ عبدالله مومني: نشست طيف علامهي تحكيم فردا برگزار ميشود ــ بيانيهي حضور مشروط فراكسيون دموكراسيخواه ــ بيانيهي عدم حضور انجمن تهران و فراكسيون روشنگري
« عبدالله مومني » اعلام كرد: نشست شوراي عمومي دفتر تحكيم وحدت(طيف علامه) پنجشنبه و جمعه 7 و 8 مهرماه برگزار ميشود.
دبير تشكيلات اين تشكل با اعلام اين خبر به خبرنگار سياسي ايسنا گفت: در نشست روز پنجشنبه كه در محل سازمان ادوار تحكيم وحدت برگزار ميشود علاوه بر تريبون آزاد و تحليل مسايل سياسي روز، به ارائهي گزارش عملكرد انجمنهاي اسلامي هر دانشگاه و تعيين استراتژي يك سال آتي دفتر تحكيم خواهم پرداخت.
وي همچنين گفت كه انتخابات شوراي مركزي طيف علامهي دفتر تحكيم وحدت روز جمعه برگزار ميشود.
از سوي ديگر، شوراي هماهنگي فراكسيون دموكراسي خواه ملي طيف علامهي دفتر تحكيم وحدت، دربارهي نشست انتخاباتي اين دفتر بيانيهاي صادر كرد. به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در اين بيانيه آمده است: برگزاري انتخابات دفتر تحكيم وحدت زمينهاي است تا بازسازي تشكيلاتي در درون اتحاديه پيگيري شود. اما همانطور كه بارها گفتهايم براي برگزاري انتخابات توافقات فراكسيوني بخشي از فرايند انتخابات دموكراتيك است و اين مسالهاي است كه همگان بر آن اذعان دارند. بر همين اساس در يك ماه گذشته گفتگوهاي مفصلي بين فراكسيونها صورت گرفت و نتايج زير به دست آمد: 1- رسميت شوراي مركزي با حضور تمام جريانات به گونهاي كه امكان حذف و برگزاري يك طرفه جلسات وجود نداشته باشد. 2- به رسميت شناختن حق اكثريت براي داشتن يك نماينده بيشتر در شوراي مركزي(طبق روال 6 سال گذشته). 3- تدوين پروتكل به منظور مشخص شدن مبناي همكاري استراتژيك فراكسيونها. به همين منظور پروتكلي ده مادهيي از سوي فراكسيون مدرن ارايه شد كه مورد پذيرش سايرين قرار گرفت. 4- عدم برگزاري انتخابات در غيبت ساير فراكسيونها. اما متاسفانه برخي كارشكنيها مانع تدوين و مكتوب شدن اين توافقات شده است و هر زمان به مرحلهي نگارش رسيده دخالتهاي ناگهاني روند امور را متوقف كرده است. تمام اين دخالتها و چگونگي آنها ثبت شده و در صورت لزوم در اختيار افكار عمومي دانشجويان قرار خواهد گرفت. با توجه به نكات فوق حضور فراكسيون دموكراسي خواه ملي در نشست منوط به مكتوب شدن توافقات در حضور نخبگان مورد تاييد طرفين است و هر گونه اقدام يكجانبه از سوي هر يك از فراكسيونها مورد تاييد ما نيست و آن را در راستاي تضعيف اتحاديه ارزيابي ميكنيم و به شدت مقابل آن خواهيم ايستاد. تمام جريانات نيز توجه داشته باشند در شرايط فعلي تنها وحدت عمل نيروها ميتواند به عبور از بحران كمك كند در غير اين صورت هر اقدام يك جانبهاي كمك به تثبيت اقتدارگرايان است.
انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران و علوم پزشكي و فراكسيون روشنگري طيف علامهي دفتر تحكيم وحدت، دربارهي انتخابات آتي اين دفتر، با صدور بيانيهاي مشترك، عدم حضور خود در نشست انتخاباتي با شرايط فعلي را اعلام كردند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در بخشي از اين بيانيه با ايراد اتهام تخلف تشكيلاتي به برخي از اعضاي دفتر تحكيم در طي چند سال اخير، آمده است: جهت حل مشكلات موجود و رفع بنبستها و انحرافات و رهايي از چندشقگي مجموعه، انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران و علوم پزشكي تهران و فراكسيون روشنگري دفتر تحكيم وحدت پيشنهاد ميكند قبل از برگزاري نشست انتخاباتي، همايشي با حضور كليهي انجمنهاي اسلامي دانشجويان عضو اتحاديه اعم از طيف علامه، طيف شيراز و مستقل در دانشگاه تهران يا تبريز برگزار شود تا در آن همايش به تجزيه و تحليل عملكرد تشكيلاتي و ايدئولوژي سالهاي اخير و تبيين مواضع دفتر تحكيم وحدت براي آينده و رويكرد اتحاديه در شرايط جديد پرداخته شود و معتقد هستيم اين حق مجموعهي شوراي عمومي است كه فعاليت سالهاي اخير دفتر تحكيم وحدت را بازخواني كند چراكه معتقد هستيم نقد و اصلاح چراغ راه آينده است.
به گزارش ايسنا، طيف علامهي دفتر تحكيم وحدت روز گذشته با صدور بيانيهاي به مناسبت آغاز سال تحصيلي جديد، تاكيد كرد: دفتر تحكيم نقش ديده باني جامعهي مدني را براي خود برگزيده است. ديده بان جامعهي مدني همانند ديده باني كه مشرف به صحنه است و امكان نظارت و مراقبت همه جانبه برايش فراهم است عمل مي كند. ديده بان مشرف به صحنه نقش نظارت و نقد عملكرد، رويكردها و نگرشهاي فعالان عرصهي سياسي و اجتماعي اعم از پوزيسيون و اپوزيسيون را بر عهده دارد و براي حفظ و تقويت جامعهي مدني تلاش ميكند. لازمهي اين جايگاه نقد رفتارها و نگرشهاي ناصوابي است كه مانعي در راه پيشرفت و توسعهي دموكراتيك كشور است. ديده بان جامعهي مدني براي تقويت بنيانها و نگرشهايي كه منجر به قدرت يافتن جامعهي مدني در برابر قدرت ميشود، ميكوشد و همزمان نقش آگاهي بخشي و چراغ هشدار به جامعه را بر عهده دارد. دفتر تحكيم وحدت به منظور ايفاي نقش ديده بان جامعه مدني، دانشجويان را مخاطب خاص خود مي داند و آنها را به وظيفه شان در قبال سرنوشت خود و كشورشان آگاه ميكند. با حضور فعال و پررنگ دانشجويان در عرصههاي فرهنگي و سياسي كشور امكان جلوگيري و كاهش بحرانهاي ناشي از بي تدبيري حاكمان فراهم ميشود. انجمنهاي اسلامي دانشجويان و تشكلهاي دانشجويي بدون نياز به مجوز هياتهاي نظارت ميتوانند صحن مركزي دانشگاهشان را به كانون تبادل افكار دانشجويان و محل فعاليت عرصه عمومي تبديل كنند. تشكل هاي دانشجويي مي توانند ساعتي مشترك در تمام طول سال دانشويان را به صحن مركزي فراخوانند تا در مورد مشكلات و مسائلي كه دانشگاه يا جامعه با آن روبروست به بحث بنشينند و راهكار بينديشند. آينده شغلي و اشتغال جوانان، فقر، فساد اجتماعي، پوشش هاي اجباري، حقوق بشر، آزادي هاي اجتماعي و فرهنگي و بحران سياسي ايران در عرصه بين المللي مسائلي است كه دانشگاه و جامعه به صورت روزمره با آن دست و پنجه نرم مي كنند. از طرفي ديده بان جامعه مدني شعارهاي و برنامه هايي كه در دوران انتخابات داده مي شود را پيگيري مي كند تا اجازه بازي با كلمات را به حاكميت ندهد و از شعارپراكني هاي بيش از پيش و بدون پشتوانه جلوگيري كند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات