عضو بسيج دانشجويي دانشگاه تهران: ـ ايران ميتواند الگوي دستيافتن به انرژي هستهيي باشد ـ اتحاد ايران، هند و پاكستان، باعث نارضايتي اسرائيل است
مسوول بسيج دانشجويي دانشكدهي الهيات دانشگاه تهران گفت: نبايد نقطهي مقابل و نگرش خود را تنها آمريكا قرار دهيم، كشورهايي مثل روسيه و هند كه خود در جريان مسالهي هستهيي ايران نقش موثر دارند، در مذاكره با ايران ميتوانند مثمر ثمر باشند.
«علي صمدزاده» در گفتوگو با خبرنگار سياسي ايسنا اظهار كرد: رابطهي سه كشور ايران، هند و پاكستان باعث اتحاد منطقهيي ميشود، به دليل اينكه در صحنهي سياست امروز تمامي موراد به هم گره خورده است، از جمله مسائل اقتصادي مثل نفت و گاز.
وي در ادامه گفت: اين اتحاد باعث نارضايتي اسرائيل ميشود چون اين كشور جمهوري اسلامي را به عنوان بزرگترين تهديد خود در خاورميانه ميشناسد و از هر تلاشي براي سست كردن پايههاي جمهوري اسلامي در منطقه استفاده ميكند.
صمد زاده گفت: اسرائيل براي تنگ كردن گذرگاه بين ايران و هند كه همان پاكستان است فعاليت زيادي انجام ميدهد اما پيگيريهاي سريع دكتر لاريجاني و وزارت امور خارجه و همچنين سفرهاي متعدد به افزايش سرعت روند همكاريها كمك كرد.
مسوول بسيج دانشكدهي الهيات دانشگاه تهران تاكيد كرد: اين پيوند خوردگي روابط مختلف در صحنهي سياست باعث داشتن امتيازات بيشتر در قبال حمايتي ميشود كه از هند از لحاظ سوخت و انرژي خواهيم داشت.
وي همچنين گفت: روشي كه در ديپلماسي به عنوان اغنا در پيش گرفته ميشود متقابل است يعني در قبال امتيازي كه داده ميشود امتيازي نيز گرفته ميشود.
صمدزاده اظهار كرد: هند به عنوان يكي از اولويتهاي منطقهيي در قارهي آسيا و با توجه به توانمنديهاي نظامي و تركيب جمعيتي بالا باعث اتحاد استراتژيك ايران با اين كشور ميشود كه از اين لحاظ مذاكره با هند در تمام سطوح ضروري است، البته در راس آن مذاكرات اقتصادي پشتوانهاي براي مذاكرات سياسي ما قرار ميگيرد.
وي به ديپلماسي فعال اشاره كرد و گفت: ما در صحنهي مسائل انرژي هستهيي به حمايت كشورهاي ديگر نياز داريم و ايران به عنوان كشوري كه اين مسير را طي كرده و به صورت بومي به اين تكنولوژي دست پيدا كرده ميتواند الگو و نمونهي كشورهايي باشد كه به اين انرژي دست نيافتهاند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات