مسؤول بهداشت محيط دانشگاه شهيد بهشتي با تاكيد بر اين كه شهروندان در هنگام مصرف آب و مواد غذايي اصول بهداشت را رعايت كنند، گفت: افراد هنگام مراجعه به پارك و فضاهاي سبز به علايم هشدار دهنده در خصوص آبهاي آشاميدني و غيرقابل شرب مخصوص آبياري فضاهاي سبز توجه كنند.
مهندس نعمتالله سيف در گفتوگو با خبرنگار «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران، با تاكيد به شهروندان كه هنگام مسافرت آب سالم همراه داشته باشند، تصريح كرد: از مصرف آبهاي غيرمطمئن براي شست و شوي مواد غذايي و ظروف خودداري كنيد.
وي سبزيجات را يكي از عوامل اصلي انتقال ميكروب وبا دانست و اظهار كرد: قبل از مصرف سبزيجات و ميوه خام حتما آن را گندزدايي كنيد.
مسؤول بهداشت محيط دانشگاه شهيد بهشتي نحوه صحيح شست و شو سبزيجات را تشريح كرد و افزود: ابتدا سبزي را از گل پاك كنيد. سپس سبزي را آبكشي ميكنيم بعد سبزي را در7 ليتر آب، سه تا چهار قطره مايع ظرفشويي براي از بين بردن تخم انگل استفاده شود و در مرحله سوم سبزي از 7 ليتر آب با يك قاشق مرباخوري (طبق دستورالعمل ماده پركلرين) به مدت 5 دقيقه شستوشو ميدهيم.
وي رعايت بهداشت فردي را در پيشگيري از وبا موثر دانست و افزود: هموطنان از مصرف مواد غذايي از دستفروشان و اغذيه فروشيها خودداري كنند.
مهندس سيف با بيان اين كه مردم بايد در اين مقطع حساسيت ويژهاي براي كل بيماريهاي رودهاي با تاكيد برالتور داشته باشند، تصريح كرد: با توجه به سرعت انتقال اين بيماري درمان به موقع و مراجعه به پزشك ميتواند در پيشگيري از اين بيماري مؤثر باشد.
انتهاي پيام
نظرات