براي پيشگيري از وبا آبليمو و ليموي تازه را در برنامه غذايي خود بگنجانيد
به دليل از نابود شدن ويروس وبا در محيطهاي اسيدي ، بهتر است که روزانه از آبليمو و ليموي تازه استفاده شود.
دکتر احمد عامري رييس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکي ايران ضمن بيان مطلب فوق درباره راههاي انتقال بيماري وبا به خبرنگار «بهداشت و درمان» ايسنا واحد علوم پزشكي ايران گفت: معمولا تماس مستقيم با بيماران مبتلا به وبا، عدم رعايت بهداشت فردي و عمومي، مخلوط شدن آب اشاميدني با عامل وبا، قرار گرفتن حشراتي نظير مگس بر روي مدفوع فرد آلوده به وبا و سپس بر روي مواد غذايي و خريداري مواد غذايي از دستفروشها شانس ابتلا به بيماري وبا را افزايش ميدهند.
دکتر عامري، اسهال با حجم زياد را مهمترين نشانه ابتلا به وبا ذکر و اظهار كرد: اين نوع اسهال حالت لعاب برنجي داشته و افراد با بروز اين مشکل بايد در اولين فرصت به مراکز درماني مراجعه کنند؛ چرا که در غير اين صورت به دليل دفع املاح و آب بدن، بيماران ظرف مدت چند ساعت از بين ميروند.
وي در پايان خاطرنشان کرد: مدفوع و استفراغ شخص مبتلا به وبا حتما بايد توسط مادهاي به نام شير آهک 20 درصدي يا ماده کروئولين گندزدايي شود؛ همچنين، افراد بايد قبل از صرف غذا و خوردن خورا کيها دستهاي خود را با آب و صابون تميز و پاکيزه کنند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات