• یکشنبه / ۵ تیر ۱۳۸۴ / ۱۱:۳۳
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 8404-00433

معاون سازمان سنجش در گفت‌وگو با ايسنا تشريح كرد: تركيب جنسيتي كنكور 84، نحوه پاسخگويي به سوالات و ميزان شانس قبولي/2/

معاون سازمان سنجش در گفت‌وگو با ايسنا تشريح كرد:
تركيب جنسيتي كنكور 84، نحوه پاسخگويي به سوالات و ميزان شانس قبولي/2/

معاون اجرايي سازمان سنجش آموزش كشور تركيب جنسيتي، نحوه پاسخگويي به سوالات و ميزان نمرات مثبت منفي كنكور 84 را تشريح كرد.

دكتر حسين توكلي، در ادامه گفت‌وگوي تفصيلي با سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران، درباره تركيب جنسيتي كنكور 84، گفت: از ميان كل داوطلبان 851 هزار و 141 نفر خواهران و 538 هزار و 414 نفر برادران هستند و به عبارت ديگر 25/61 درصد داوطلبان آزمون سراسري 84 را خواهران تشكيل داده‌اند.

وي با بيان اينكه نسبت جنسيتي شركت‌كنندگان كنكور سراسري سال جاري براي گروه‌هاي آزمايشي مختلف، متفاوت است، گفت: ‌در گروه آزمايشي علوم رياضي و فني حدود 57 درصد داوطلبان را برادران، در گروه علوم تجربي 69 درصد داوطلبان را خواهران و در گروه علوم انساني 65 درصد داوطلبان را خواهران تشكيل مي‌دهند.

نحوه پاسخگويي به سوالات كنكور

دكتر توكلي درباره نحوه پاسخگويي به سوالات كنكور، اظهار كرد: دو روش براي پاسخگويي به سوالات وجود دارد كه در شيوه اول داوطلب از ابتداي دفترچه سوالات شروع به پاسخگويي مي‌كند، به عنوان مثال دفترچه سوالات عمومي شامل 4 درس است كه در حالت منطقي داوطلب از ابتداي دفترچه و از سوال يك شروع به پاسخگويي مي‌كند كه در اين حالت به داوطلب توصيه مي‌شود كه چهار گزينه داده شده را با دقت بخواند و پس از آن گزينه صحيح را انتخاب و در پاسخنامه علامت‌گذاري كنند.

معاون سازمان سنجش با بيان اينكه داوطلب در عين پاسخگويي به سوالات بايد به وقت و زمان نيز توجه داشته باشد، تصريح كرد: داوطلب نبايد وقت زيادي را صرف سوالي كند كه توان پاسخگويي به آن را ندارد، بلكه بايد در كنار آن علامت زده و به سراغ ديگر سوالات برود و سپس در صورت اضافه آوردن زمان، به سوالاتي كه به آنها پاسخ نداده، بازگردد. چرا كه در صورت اضافه آوردن زمان علاوه بر بالارفتن اعتماد به نفس داوطلب به خاطر پاسخگويي به اكثر سوالات، فكرش بهتر كار مي‌كند و مي‌تواند در خصوص سوالاتي كه پاسخ نداده تمركز بيشتري داشته و به آنها نيز پاسخ دهد و چه بسا در مرحله بازنگري بسياري از اين سوالات را پاسخ دهد.

به گفته معاون سازمان سنجش، در شيوه دوم، داوطلب پاسخگويي به سوالات را از دروسي كه در آنها توانمندي بيشتري دارد، آغاز مي‌كند كه در اين صورت داوطلب بايد در زمان وارد كردن پاسخ صحيح در پاسخنامه به تطابق شماره سوال با شماره پاسخنامه دقت زيادي داشته باشد تا پس و پيش پاسخ ندهند.

دكتر توكلي با بيان اينكه داطلب بايد سعي كند كه به سوالات يك دروس پاسخ دهد و درسي را پاسخ نداده باقي نگذارد، گفت: داوطلب نبايد وقت خود را صرف سوالاتي كند كه احتمال دو گزينه‌اي بودن آن وجود دارد، چرا كه احتمال اين مساله بسيار پايين است و داوطلب بايد سعي كند در زمان تعيين شده بيشترين پاسخ را به سوالات آزمون بدهد.

ميزان نمرات مثبت منفي كنكور

معاون سازمان سنجش درباره امتياز پاسخهاي درست و اشتباه آزمون گفت: بدون توجه به دشواري، متوسط و يا آسان بودن هر سوال، جواب صحيح به هر سوال 3 نمره مثبت و پاسخ غلط يك نمره منفي خواهد داشت و عدم پاسخ دهي به هر سوال هيچ نمره‌اي در بر نخواهد داشت.

دكتر توكلي در ادامه تاكيد كرد: داوطلب بايد پاسخ سوال را منحصرا با مداد سياه پر رنگ پر كند و از زدن هاشور، ضربدر، نقطه چين و ... خودداري كند، همچنين اگر در صحت گزينه‌اي اشتباه كرده، آن را كامل پاك كرده و سپس گزينه درست را وارد كند.

وي با بيان اينكه تعداد دفترچه‌هاي سوال در هر آزمون و زمان پاسخگويي آن مشخص شده است، گفت:‌ داوطلبان بايد علاوه بر كارت ورود به جلسه، شناسنامه يا كارت شناسايي معتبر، چند مداد سياه نرم پررنگ، پاك كن و تراش نيز به همراه داشته باشند.

وي تصريح كرد: هيچ داوطلبي به هيچ عنوان مجاز نيست كه كتاب، جزوه، ماشين حساب، كيف، تلفن همراه و pager و غيره در جلسه آزمون به همراه داشته باشند كه در غير اين صورت به عنوان متخلف و متقلب شناخته مي‌شود كه در صورت اثبات اين موضوع بين يك تا 10 سال از شركت در كنكور دانشگاه‌ها محروم مي‌شود.

ضرورت تطبيق شماره پاسخنامه با كارت ورودي و صندلي

به گفته توكلي، آزمون سراسري صبح‌ها راس ساعت 8 و بعدازظهر‌ها راس ساعت 15 و 30 دقيقه آغاز مي‌شود و درب حوزه‌هاي برگزاري آزمون نيز يكساعت قبل از برگزاري آزمون بسته مي‌شود تا داوطلبان با توجه به راهنماهاي موجود در حوزه‌هاي امتحاني و شماره داوطلبي، صندلي خود را پيدا كرده و مستقر شوند و قبل از پاسخگويي به سوالات شماره پاسخنامه خود را با كارت ورودي و صندلي تطبيق دهند.‌

معاون سازمان سنجش با بيان اينكه داوطلبان بايد در سر جلسه آزمون از پوشش مناسب اسلامي برخوردار باشند، تصريح كرد: به داوطلبان توصيه مي‌شود كه حتما يك روز قبل از اجراي آزمون حوزه انتخابي خود را شناسايي كنند تا در روز اجراي آزمون براي رسيدن به حوزه امتحاني با مشكل مواجه نشوند و بعد مسافت منزل تا حوزه امتحاني را برآورد كنند تا با تاخير در سر جلسه حاضر نشوند.

وي درباره تعداد سوالات و زمان پاسخگويي به آنها در گروه‌هاي آزمايشي مختلف، خاطرنشان كرد: داوطلبان گروه آزمايشي علوم رياضي و فني دو دفترچه آزمون دريافت مي‌كنند دفترچه «شماره يك » شامل 100 سوال عمومي است كه داوطلبان بايد در مدت 75 دقيقه به آنها پاسخ دهند، دفترچه «شماره 2» حاوي 135 سوال تخصصي است كه داوطلبان بايد به صورت 175 دقيقه به اين سوالات پاسخ دهند.

وي افزود: داوطلبان گروه آزمايشي هنر سه دفترچه خواهند داشت، دفترچه «شماره يك» شامل 100 سوال عمومي است، دفترچه‌هاي «شماره 2 و 3» شامل سوالات تخصصي است، دفترچه «شماره 2» حاوي 60 سوال تخصصي است كه داوطلبان بايد در مدت 65 دقيقه به آن جواب دهند و دفترچه «شماره 3» حاوي 100 سوال تخصصي است كه در مدت 130 دقيقه به سوالات آن پاسخ مي‌دهند.

وي با بيان اينكه كنكور گروه‌هاي آزمايشي علوم تجربي و زبان در روز جمعه 10 تير ماه برگزار مي‌شود، تصريح كرد: داوطلبان گروه علوم تجربي سه دفترچه دريافت مي‌كنند، دفترچه «شماره يك» شامل سوالات عمومي است و دفترچه «شماره 2» حاوي 25 سوال زمين‌شناسي با زمان پاسخگويي 20 دقيقه و دفترچه «شماره 3» حاوي 145 سوال تخصصي با زمان پاسخگويي 155 دقيقه است.

داوطلبان گروه آزمايشي زبانهاي خارجي دو دفترچه دارند، دفترچه «شماره يك» حاوي سوالات عمومي است و دفترچه آزمون تخصصي آنها شامل 70 سوال با مدت زمان پاسخگويي 105 دقيقه است، در پايان نيز داوطلبان گروه آزمايشي علوم انساني سه دفترچه خواهند داشت، دفترچه «شماره يك» حاوي سوالات عمومي، دفترچه «شماره 2» حاوي 35 سوال تخصصي با مدت زمان پاسخگويي 35 دقيقه و دفترچه «شماره 3» حاوي 145 سوال امتحاني با مدت زمان پاسخگويي 130 دقيقه است.

معاون اجرايي سازمان سنجش در خاتمه گفت‌وگو با ايسنا اظهاراميدواري كرد: داوطلبان با رعايت اين نكات با توكل به خداوند و با اعتماد به نفس در جلسه آزمون حاضر شوند و نتيجه زحمات خود را ببيند.

شانس قبولي در كنكور 84

معاون آموزشي سازمان سنجش همچنين در گفت‌وگو با ايسنا به داوطلبان كنكور توصيه كرد: داوطلبان در فرصت باقيمانده شادابي و نشاط خود را حفظ كنند و سعي كنند در اين مدت باقيمانده تنها به مرور مطالب و سوالات سالهاي گذشته بپردازند.

دكتر پوركاظمي با بيان اينكه در كنكور سراسري سال 84، حدود يك ميليون و 720 هزار داوطلب شركت كرده است، خاطر نشان كرد: طبق روال هر سال شانس قبولي داوطلبان افزايش مي‌يابد كه البته ممكن است افزايش شانس قبولي در دوره‌هاي روزانه دانشگاه‌ها كمتر باشد، ولي شانس قبولي در دوره‌هاي شبانه و دانشگاه‌هاي پيام‌نور و غيرانتفاعي به خاطر افزايش ظرفيت، بيشتر شده است.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha