عضو شوراي مركزي سازمان ادوار تحكيم وحدت: اميدوارم دفتر تحكيم در مرحلهي دوم نقشآفريني كند فعال كردن نيروهاي خاموش از وظايف جنبش دانشجويي در اين مقطع حساس است
عضو شوراي مركزي سازمان ادوار تحكيم وحدت، گفت: عرصهي فعلي سياسي كشور، جدال بين نيروهاي توسعهگرا و نيروهاي ضد توسعه است.
«سيدعلي سياسيراد» در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) اظهار داشت: با توجه به اتمام مرحلهي اول انتخابات و آزمودن تئوريهاي مختلف دربارهي نحوهي مشاركت مردم در انتخابات به لحاظ عيني و تجربي، وقت آن رسيده كه نخبگان، فعالان سياسي، و صاحبنظران عليرغم اختلافات تحليلي در مرحلهي اول، در اين زمان كوتاه باقي مانده، به بازخواني مجدد فضا جهت پيشگيري از وقوع وضعيت قرمز و امكان انهدام جامعهي مدني ايران و سازمانها و تشكلها و نهادهاي شكل گرفته در ساليان اخير بپردازند.
وي با اشاره به وقايع چند روز اخير گفت: نهادهاي مدني و جنبش دانشجويي نميتوانند نسبت به فضاي سياسي كشور بيتفاوت باشند، با توجه به گذار از مرحلهي اول و روشن شدن نتايج تحليلها و برنامههاي سازماني دفتر تحكيم وحدت، جبههي مشاركت و نيروهاي ملي -- مذهبي ، انتظار ميرود در اين مرحله با توجه به مخاطرات پيش رو، با پذيرفتن نقش تاريخي خود جهت ناكام ماندن واپس گرايان وارد عرصه شوند.
سياسيراد ادامه داد: با شناختي كه از دفتر تحكيم وحدت و انجمنهاي اسلامي دانشجويان دانشگاهها دارم و با توجه به سابقهي اين تشكل دانشجويي در پذيرفتن مسئوليتهاي اجتماعي، سياسي در مقاطع بحراني، بسيار اميدواريم حضور و تعيين كنندگي اين جريان در مرحلهي دوم باز هم در عرصهي سياسي نقش آفريني كند.
وي افزود: از تز دوري از قدرت دفتر تحكيم وحدت به دليل ماهيت دانشجويي اين سازمان دفاع ميكنم اما اميدوارم اين تز بهانهاي براي نپذيرفتن نقش تاريخي اين سازمان نشود. فعال كردن نيروهاي خاموش و بخشهايي از جامعهي ايران كه عدم حضورشان هيچ تاثيري در مشروعيت رويههاي سياسي رسمي نخواهد داشت و صرفا منجر به تثبيت حاكميت افراطيترين و واپس گراترين جريان سياسي بر سرنوشت اين مملكت ميشود از وظايف و كاركرد جنبش دانشجويي در اين مقطع حساس تلقي ميشود.
اين فعال سياسي، وضعيت سياسي كشور را پيچيده خواند و گفت: بيشك از دست رفتن فرصتها، انهدام نهادهاي اجتماعي، سياسي و خفقان فرهنگي، اجتماعي و سياسي و توقف روندهاي توسعهيي كشور به ويژه در حوزهي اقتصاد و سياست بر عهدهي همهي كساني است كه در اين مرحله با عدم درك درست از مصالح ملي و شرايط كنوني كشور، مردم و فعالان سياسي - فرهنگي كشور را از حضور و تصميمگيري براي آينده ايران منع كردند و اين نتيجهاي جز تحميل هزينههاي بالاي ناخواسته به مردم نخواهد داشت.
سياسيراد در پايان تاكيد كرد: عرصهي سياست عملي و توفيق در آن، با خيال پردازي و توهم ممكن نيست.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات