رييس دانشگاه علموصنعت: ـ اميدوارم اعتماد دانشجويان براي انتخابات جلب شود ـ خواستهي جامعهي دانشگاهي، آزادي فكر و انديشه است
رييس دانشگاه علم و صنعت ايران با اشاره به انتخابات آتي گفت: حداقل خواستهي جامعهي دانشگاهي آزادي انديشه و آزادي فكر است و البته اميد است كه اين حداقلها به راحتي به دور از تنگ نظريها تامين شود.
دكتر «علياكبر صالحي» در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) با اعتقاد به اينكه «تا كنون شور انتخاباتي در دانشگاهها و جامعه آنچنان كه بايسته و شايسته است حاكم نشده» گفت: فكر ميكنم هنوز دانشجويان اعتماد لازم را براي مشاركت در انتخابات كسب نكردهاند و عملكرد بعضي از دستگاهها و افراد در چند سال گذشته باعث ايجاد اين بي اعتمادي در بين دانشجويان نسبت به انتخابات شده است.
وي ادامه داد: اميدواريم امسال با تلاشهايي كه صورت ميگيرد اعتماد دانشجويان جلب شده و آنها عكس العمل خوبي نسبت به انتخابات از خود نشان دهند. مشاركت هرچه بيشتر مردم در صحنهي انتخابات ميتواند باعث تقويت هرچه بيشتر آيندهي كشور، نظام و انقلاب شود و در اين امر دانشجويان نقشي تعيين كننده دارند و تلاش ما به عنوان مسئولان دانشگاه اين است كه اين امر هرچه زودتر و بهتر تحقق پيدا كند.
صالحي ادامه داد: در سطح جامعه نيز هنوز وضعيت كانديداها و انتخابات چندان شفاف نيست و بحثها فقط در سطح گروههاي سياسي محدود شده است، البته طرح بحثهايي مانند عدم شركت ميتواند به اين دلسردي دامن بزند، آنها تحليل ميكنند كه مشاركت در انتخابات معنا ندارد. البته بايد توجه داشت كه دانشگاهيان و دانشجويان هر كدام خود داراي نظر و ديدگاهي هستند و اين گونه نظرات به منزلهي نظر تمام دانشجويان نيست.
وي با بيان اينكه «بدون حضور دانشگاهيان در انتخابات، انتخابات بدون معنا و مفهوم خواهد بود» گفت: دانشگاهيان و دانشجويان به عنوان گروههاي مرجع فكري نقش تعيين كنندهاي در عرصهي انتخابات ميتوانند ايفا كنند و اگر مشاركت آنها وجود نداشته باشد به معناي اين است كه مشاركت واقعي در صحنهي انتخابات وجود نداشته است.
صالحي با اعتقاد به اينكه «مطالبات دانشجويان در چند سال اخير برآورده نشده» اظهار داشت: در اين ارتباط تحليلهاي مختلفي ارائه ميشود، بعضي اعتقاد دارند كه مطالبات در چند سال اخير افزونتر از واقعيتهاي موجود بوده و به سمت كاذب بودن حركت كرده و بعضي ديگر اعتقاد دارند كه مطالبات متناسب با واقعيت بوده ولي اين مطالبات در دوم خرداد محقق نشده و افراط و تفريطها در دانشگاهها نتايج اين امر است.
وي با ابراز اميدواري به اين كه روند مطالبهي دانشجويان در آينده ادامه پيدا كند گفت:مطالبه خواهي باعث ميشود كه مسئولان و دولت خود را موظف به جوابگويي دانسته و يك سيستم مدني در جامعه حاكم شود.
صالحي ادامه داد: من به عنوان يك عضوي از جامعهي دانشگاهي اميدوارم كه در آينده تصميمات، برنامهها و سياستگذاريها بر پايهي علم، تحقيق، كارشناسي و مديريت علمي باشد و حداقل خواستهي جامعهي دانشگاهي آزادي انديشه و آزادي فكر است و البته اميد است كه اين حداقلها به راحتي به دور از تنگ نظريها تامين شود.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات