نماينده تهران: از دست دادن حداقل فضاها و سالنهاي تئاتر از جمله تئاتر پارس درست نيست دستگاههاي اجرايي كمترين توجه را به قشر هنرمند در زمينههاي مختلف دارند
خادم گفت: هيچ كار كمي در رابطه با فضاي تئاتر و سينما در كشور انجام ندادهايم.
اميررضا خادم، نمايندهي مردم تهران در خانهي ملت در گفتوگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در خصوص تعطيل شدن سالن تئاتر پارس گفت: اين گونه موارد كه پيش ميآيد به نوعي مسايل اجرايي است و در كليت موضوع در حيطهي وظيفهي نمايندگان مجلس كه نظارتي و قانونگذاري است، صحبت كردن و ورود به آن دخالت در كار اجراي دستگاه اجرايي محسوب ميشود.
وي افزود: اما در رابطه با پيگيري موضوعاتي از اين نوع و پيدا كردن راهكاري براي برطرف كردن مشكل بحث ديگري است كه شايد اين امر در حيطهي وظيفه يك نماينده مجلس نباشد، اما قطعا همه نمايندگان تهران به نوعي خود را موظف ميدانند كه پيگير موضوع باشند. با توجه به آن كه در شرايط حال حاضر دستگاههاي اجرايي كمترين توجه را به قشر هنرمند در زمينههاي مختلف دارند، در مورد افراد شاغل و علاقهمند و عاشق در حوزه هنري شاهد كمترين سرويسدهي به اين افراد هستيم.
عضو كميسيون فرهنگي مجلس ادامه داد: در اين راستا مسوولان امر بايد توجه داشته باشند كه در مقابل فراهم نكردن هيچ تسهيلات و امكاناتي براي جامعه هنري كشور نميتوان انتظار داشت اهالي هنر هم به وظيفه خود به درستي عمل كنند، چرا كه بسياري از آنها به صورت خصوصي و شخصي و به عنوان گروههايي كه از سوي دولت هيچ گونه مورد حمايت قرار نميگيرند، فعاليت ميكنند و قطعا اگر انتظار داشته باشيم آنها در حيطهي قانوني و دستورالعملهايي كه صادر ميشود انجام وظيفه كنند، متقابلا نيز بايد امكانات لازم و حداقل حمايتهاي لازم را از آنها داشته باشيم.
خادم تصريح كرد: در اين رابطه نمايندگان تهران هر كاري كه بتوانند انجام ميدهند تا بتواند زمينهساز تسهيل در روند كاري هنرمندان در جاهاي مختلف از جمله بحث تئاتر باشند.
وي به تعطيلي سالن تتاتر پارس اشاره و افزود: اگر درصدبندي كنيم و در اين راستا يك كار تحقيقي در نظر گرفته شود، ملاحظه ميشود كه پس از انقلاب كمترين توجه به تاسيس و راهاندازي سالنهاي نمايش سينمايي و تئاتر در سطح كشور شده است. از سوي ديگر كساني هم به طور شخصي و خصوصي در حفظ اين مكانها كوشيدهاند شايد به نوعي در برابر كاري كه انجام ميدهند، متضرر ميشوند به همين دليل بايد اين حداقلهايي كه وجود دارد را حفظ كنيم. بر اساس برآورد و برنامهريزي ميتوانيم اين موضوع را توجيه كنيم كه نه تنها هيچ كار قابل توجه و محسوسي در ارتباط با افزايش كمي فضاهاي تئاتر و سينما در سطح كشور انجام ندادهايم، بلكه از سوي ديگر همان داشتهها و حداقلهاي موجود را كه بسياري از آنها فرسوده شدهاند و گاهي از آنها مانند سالن تئاتر پارس داراي يك قدمت تاريخي افزوده شده هستند را بخواهيم از دست بدهيم، كار درستي نيست.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات