زنان بيش از مردان به بيماريهاي مقاربتي مبتلا ميشوند
بيماريهاي مقاربتي تاثير نامطلوبي بر سلامتي زنان دارد و متاسفانه زنان بيش از مردان به بيماريهاي مقاربتي مبتلا ميشوند.
به گزارش سرويس «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران، تشخيص بيماريهاي مسري مقاربتي مشكلتر است، زيرا عفونت حاد ممكن است بدون علامت باشد و به عوارض وخيمي مانند بيماريهاي التهابي لگن، عقيمي، مرگ و مير، كارسينوم سرويكس (سرطان گردن رحم) منجر شود.
متخصصان به افراد هشدار ميدهند كه هر فردي كه از لحاظ جنسي فعال است، ميتواند در معرض خطر ابتلا به بيماريهاي مقاربتي باشد.
بيماريهايي كه عمدتا در نتيجه تماس جنسي با فرد آلوده و يا از طريق مادر آلوده به كودك منتقل ميشوند، را بيماريهاي آميزشي مينامند.
تا كنون بيش از 20 بيماري تحت اين عنوان ناميده شدهاند كه از آن جمله ميتوان به بيماريهاي سيفليس، سوزاك، گرانولوم كشاله ران، شبه شانكر، لنفوگرانولوم آميزشي، عفونت ويروسي، هرپس سيمپلكس ( تبخال تناسلي)، عفونت ويروسي زگيل واژن، تريكو موناس، عفونت باكتريايي واژن، عفونتهاي كلاميديايي و مايكوپلاسمايي واژن و ويروس هپاتيت B و ايدز را ميتوان از جمله بيماريهاي آميزشي برشمرد.
تماس جنسي با فرد آلوده يكي از راههاي انتقال اين بيماريهاست كه ممكن است فرد آلوده علايم ظاهري هم نداشته باشد و چه بسا بيماريهاي آميزشي، با زخم و بدون زخم خطر سرايت HIV را نيز افزايش دهند.
به گزارش ايسنا، از علايم و نشانههاي هشداردهنده اين بيماريها ميتوان در ترشحات غيرعادي از مجراي تناسلي زن، هرگونه ترشح از آلت تناسلي مرد، زخم يا ضايعه تناسلي كه خود به خود ايجاد شود، هرگونه تورم بيضه، برآمدگي جديد در كشاله ران دو طرفه يا يك طرفه، درد قسمت تحتاني شكم، همراه حداقل يكي از علايم بالا، تورم و قرمزي و ترشح چشم در نوزادان را نام برد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات