انتصابات جديد در قوهي قضاييه؛ *رييسي؛ معاون اول *ايزدپناه؛ رييس حوزهي رياست *سهراب بيگ؛معاون اجرايي
رييس قوهي قضاييه صبح امروز در جلسهي معاونان و روساي سازمانهاي تابعهي قوهي قضاييه با تشريح ساختار تشكيلاتي جديد اين قوه، با صدور احكام جداگانهاي حجتالاسلام والمسلمين سيدابراهيم رييسي را به عنوان معاون اول، حجتالاسلام والمسلمين عبدالرضا ايزدپناه را به عنوان رييس حوزه رياست، محمد شيرج را به عنوان رييس حوزهي نظارت قضايي ويژه، امير عباس سهراب بيگ را به عنوان معاون اجرايي و عليرضا جمشيدي را به عنوان معاون حقوقي قوهي قضاييه منصوب كرد.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، آيتالله هاشمي شاهرودي همچنين حجتالاسلام والمسلمين سعيد جواهري را در سمت معاونت آموزش و الياس محمودي را در سمت رييس مركز حفاظت اطلاعات كل قوهي قضاييه ابقا كرد.
وي با تاكيد بر خدمات ارزشمند و مخلصانهي مديران دستگاه قضايي كه تلاش بيوقفهي خود در برنامهي اول توسعهي قضايي را براي خدمت به كار بردند، از زحمات و خدمات آيتالله مرعشي، حجتالاسلام والمسلمين مروي، احمد عليزاده، دكتر لاريجاني، دكتر داوودي و دلشادي تقدير كرد.
رييس قوهي قضاييه، تدوين ساختار جديد اين قوه را متناسب با چشمانداز بيست ساله نظام، سياستهاي كلان دستگاه قضايي و برنامه جامع دوم توسعه قضايي و سياست انقباضي در ستاد قوهي قضاييه و هدف آن را ارتقاء فرآيندها، انسجامبخشي و هماهنگي بيشتر بخشهاي مختلف اين قوه و استفاده بهينه از امكانات موجود و منابع مالي و انساني قوهي قضاييه دانست و بر تلاش بيوقفه تمام مسوولان قضايي براي رسيدن به اين اهداف تاكيد كرد.
آيتالله هاشمي شاهرودي، با تبيين مشكلات و موانع موجود در برنامه اول توسعه قضايي گفت: در پنج ساله اول حركت به سوي توسعه قضايي، همه مسوولان اين دستگاه با قدرت و شجاعت در مقابل مشكلات ايستادند و تا حد بسيار خوبي وظايف خود را انجام دادند و در برخي موارد حتي بيش از انتظار و فراتر از برنامه سوم توسعه عمل كردند.
رييس قوهي قضاييه، احياء دادسراها، تشكيل ستادهاي ويژه و ايجاد تشكيلات حفاظتي و نظارتي، زندان زدايي، توجه به حقوق شهروندي و تلاش براي كاهش ورودي پروندهها به دستگاه قضايي از طريق گسترش نهادهاي شبه قضايي را از جمله طرحها و برنامههاي مناسب و موفق قوه قضاييه در پنج سال گذشته دانست و افزود: برنامه پنج ساله دوم توسعه قضايي در واقع استمرار برنامه اول است و اصلاح ساختارهاي دستگاه قضايي بخش مهمي از آن را تشكيل داده است.
وي، تلاشهاي دستگاه قضايي در بخش بينالملل را مهم و مفيد ارزيابي كرد و گفت: اين تلاشها نظر محافل حقوق بينالمللي را نسبت به ايران عوض كرده است.
رييس قوهي قضاييه ارتباطات مردمي، شفافسازي امور و گسترش ملاقاتهاي مردمي مسوولان عالي قضايي در روساي كل دادگستريها را در جهت پاسخگويي هر چه بيشتر به مردم، از ديگر برنامههاي مهم دستگاه قضايي برشمرد كه از اين پس نيز بايد با قوت ادامه يابد.
لازم به ذكر است كه احمد عليزاده به عنوان مشاور قضايي، دكتر محمدجواد لاريجاني به عنوان مشاور امور بينالملل و دكتر داودي به عنوان مشاور امور اقتصادي منصوب شدند.
پيش از اين قوهي قضاييه از 9 معاونت بينالملل، اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم، معاون اول، طرح و برنامه، مالي و پشتيباني، نيروي انساني، اقتصادي، قضايي و همچنين معاونت آموزش تشكيل شده بود كه در ساختار جديد معاونتهاي طرح و برنامه، مالي و پشتيباني و نيروي انساني به معاونت اجرايي به رياست اميرعباس سهراببيگ تبديل شده است.
همچنين معاونتهاي امور اقتصادي و بينالملل حذف و به مشاورتهاي امور اقتصادي و بينالملل تبديل شد.
معاونت آموزش به معاونت حقوقي و توسعه تغيير يافته است.
آيتالله مروي، معاون اول سابق قوهي قضاييه در سمت رياست دادگاههاي انتظامي قضات به فعاليت خود ادامه ميدهد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات