رييس اداره بهداشت مواد غذايي وزارت بهداشت: مسافران نوروزي از مصرف مواد پروتئيني كنسرو شده خودداري كنند بيماريهاي رودهاي شايعترين بيماري ايام مسافرت است
رييس اداره بهداشت مواد غذايي وزارت بهداشت به مسافران نوروزي توصيه كرد: براي كم كردن خطر بروز مسموميتهاي غذايي و بيماريهاي رودهاي، هموطنان در هنگام سفر از مصرف مواد غذايي پروتئيني كنسرو شده خودداري كنند.
مهندس ناصر فلاحي در گفتوگو با خبرنگار «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران، با بيان اين كه مصرف غذاي كنسروي بايد با در نظر گرفتن تاريخ مصرف و شرايط نگهداري انجام شود، توصيه كرد: خانوادهها در صورت مصرف حتيالامكان، آن را به مدت 15 تا 20 دقيقه جوشانده و پس از اطمينان از نظر بهداشتي اقدام به مصرف كنند.
وي با بيان اين كه مواد غذايي ناسالم به عنوان يكي از عوامل بروز بيماريهاي رودهاي در ايام مسافرت است، ادامه داد: در صورتي كه مواد غذايي پروتئيني تهيه شده در منزل در شرايط مناسبي نگهداري نشود خطر بروز مسموميتهاي غذايي را افزايش ميدهد.
مهندس فلاحي اظهار داشت: به دليل نبود زنجيره سرما و شرايط نگهداري مناسب بهترين غذا حين سفر موادي نظير عدس پلو و لوبيا پلو به همراه مصرف ماست به دليل كم بودن خطر فساد در آن است.
رييس اداره بهداشت مواد غذايي وزارت بهداشت در ادامه در خصوص رعايت موازين بهداشتي آب آشاميدني، يادآور شد: هر نوع آب خارج شده از سيستم لولهكشي دليل بر آشاميدني بودن آن نيست لذا قبل از مصرف هر نوع آبي، بايد از آشاميدني بودن آن اطمينان حاصل شود.
مهندس فلاحي در پايان با اشاره به وجود بازرسين بهداشتي در طي ايام نوروز يادآور شد: خانوادهها مناسبتر آن است كه همچنان از غذاهاي طبخ شده در منزل استفاده كنند و در صورت نگهداري در شرايط مطلوب حداكثر 48 ساعت قابل نگهداري هستند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات