بيانيهي دانشگاه تربيت مدرس و جمعي از اساتيد اين دانشگاه در مخالفت با حكم هاشم آغاجري
دانشگاه تربيت مدرس در مخالفت با حكم صادر شده براي هاشم آغاجري بيانيهاي صادر كرد.
به گزارش ايسنا، در اين بيانه حكم صادر شده براي هاشم آغاجري “ شگفتآور” دانسته شده و آمده است:« در حالي كه خانوادهي دانشگاه تربيت مدرس به عنوان مولود انقلاب اسلامي ماهها نگراني و اضطراب را به همراه خويشتنداري و وقار درخور دانشگاهيان دربارهي زنداني شدن يكي از اعضاي هيات علمي مومن و متعهد خود و يكي از پاكبازترين ياران انقلاب اسلامي و دلاوران جبهههاي نبرد پشت سر گذاشته است، متاسفانه امروز شاهد حكمي شگفتآور بر اساس تهمتي ناروا به يكي از عاشقترين امت رسولالله گشته است. حكمي كه اندكي از عدالت اسلامي، حكمت و حقيقت را در آن نميتوان سراغ گرفت.»
در ادامهي اين بيانيه از حكم صادر شده براي آغاجري به عنوان حكمي “غيرمنصفانه“ و “حيرتآور” ياد شده و آمده است كه اين حكم «فقط دل انقلابيون اصيل و ياران باوفاي امام (ره) را به درد آورده و لبخند بر لبان دشمنان قسمخوردهي انقلاب اسلامي جاري ساخته است و فرصتطلباني را كه منتظر سست شدن پايههاي نفوذ جمهوري اسلامي در قلوب مردم ميباشند شاد نموده است.»
اين بيانيه در ادامه با انتقاد از كسانيكه به نام انقلاب، “فرزندان مومن انقلاب” را مورد هجوم قرار ميدهند،آورده است : « دكتر سيد هاشم آغاجري شخصيت ممتاز انقلابي نهضت دانشجويي اسلامي در پيش از انقلاب، كسي كه شكارچيان ساواك را به ستوه آورده بود و در سير استقرار نظام مقدس جمهوري اسلامي، دشمنان اسلامي را از جبهههاي دانشگاه بيرون رانده در جبههي نبرد تن به تن حق عليه باطل، سلامت خود را فدا كرده و در روشنگري نسل جوان مداوما نقش ايفا كرده است و كسي كه آنچنان حقگرا بود كه كاستيهاي سخن خويش را نيز پذيرفته است. اكنون با اين حكم غيرمتعارف و غيرمرسوم و غيرعادلانه كه دل دانشگاهيان و فرهيختگان متعهد را شكسته و جريحهدار نموده مواجه شده است.
اما جوانان و دانشجويان عزيز و سربلند ايران اسلامي، بدانيد و آگاه باشيد اين موجها و تلاطمهاي كه هر از چند وقت متوجه مومنان صادقي چن دكتر آغاجري ميشود ربطي به ماهيت انقلاب اسلامي و آرمانهاي بلند حضرت امام خميني (ره) ندارد و چون بادهاي زودگذر موسمي خواهند گذشت و سربلندي اسلامي و عزيزاني چون دكتر سيد هاشم آغاجري، فرزند رسولالله كه عمري براي اعتلاي اسلام، عزت نام رسولالله و ائمهي اطهار (ع) جنگيده است و براي تامين اهداف سياسي عدهاي در قالب قضا و قضاوت دچار چنين سرنوشتي شده است، محفوظ و پايدار خواهد بود.
دانشجويان عزيز، جوانان آرمانخواه بياييد خردمندانه و دورانديشانه حساب عدهاي قليل را به حساب اسلام، انقلاب اسلامي و اصالت جمهوري اسلامي نگذاريد و با اعلام مواضع شفاف و حساب شدهي خود و پيگيري اين مواضع از طريق مسوولان مربوط كه صاحب عقل و كفايتاند محكوميت اين گونه اعمال و رفتار و احكام شبه قضايي را خواسته و آزادي بدون قيد و شرط اين مسلمان مومن انقلابي جانباز و خانوادهي شهيد را فراهم سازيد.»
در ادامهي بيانيهي دانشگاه تربيت مدرس ميخوانيم:« در جامعهاي كه دانشمندان و خردورزان را به حاشيه برانند، كدام توسعهي علمي و كدام پيشرفت معنوي را بايد انتظار داشت؟ ما چگونه در دانشگاه به نقد عالمانه بپردازيم؛ در حالي كه معلوم نيست كدام نقد به مزاج كدام آقا خوش ميآيد يا ناخوش؟ چنين دانشگاهي چگونه ميتواند منويات معمار بزرگ انقلاب اسلامي را محقق سازد؟ هيهات اين روش ناصحيح و غيرمنطقي است و موجبات دلسردي دلسوزان و خانهنشيني عالمان را فراهم خواهد آورد.»
همچنين جمعي از اعضاي هيات علمي و اساتيد دانشگاه تربيت مدرس، به حكم دادگاه سيد هاشم آغاجري، اعتراض كردند.
به گزارش ايسنا متن اعتراض اعضاي هيات علمي و اساتيد دانشگاه تربيت مدرس، به شرح زير است:
«
بسم الله الرحمن الرحيم
در ايام خجسته و مبارك ضيافتالله رمضان، حكم غيرمتعارف و دور از انتظار صادرهي آقاي دكتر سيد هاشم آغاجري از استادان فرهيخته و مسلمان و انقلابي دانشگاه تربيت مدرس كه از پيشتازان مبارزه در راه اسلام و از فرزندان پاكباخته و جانباز جنگ تحميلي و از خانوادهي معظم شهدا و از سرمايهها فكري و علمي انقلاب اسلامي است، حيرت و شگفتي خيرخواهان و آزادانديشان جهان و جامعهي بينالملل بهويژه جامعهي علمي و دانشگاهي كشور را برانگيخت. به راستي كدام عقل سليم و وجدان بيدار ميتواند تصور كند كه انقلابي پاكبازي همچون سيد هاشم كه از طبقهي محروم جامعه برخاسته و از ابتداي قيام مردمي ايران به رهبري پير فرزانه خميني كبير (ره) عليه ظلم و استبداد، همهي زندگي و توان خود را براي پيروزي، استقرار و تداوم نظام مقدس جمهوري اسلامي و سربلندي و عزت اسلام فدا كرده است، به واسطهي يك سخنراني آن هم در جمعي معدود، متهم به چنين جرايمي و مستحق چنين حكمي شود.
همكاران و دانشجويان اين سيد والا تبار كه از نزديك با تعصب ديني، تعهد اخلاقي و سوز انقلابي و التزام عملي وي به اسلام و انقلاب اسلامي آشنايي و اذعان دارند، چگونه ميتوانند چنين اتهام بزرگي را برتابند؟
روحانيون آگاه و مراجع عظام تقليد و جامعهي دانشگاهي چگونه ميتوانند بر اين جفا چشم فرو بندند و از حقوق چنين شخصي فرهيخته، آگاه و مومن دفاع نكنند.
حكم مذكور اعضاي هيات علمي دانشگاهها را به شدت نگران ساخته است؛ چرا كه چنين حكمي را تنها به نفع دشمنان قسم خوردهي انقلاب و اسلام و شرنگي جانكاه بر كام دوستان انقلاب اسلامي و موجب تشويش اذهان عمومي و به التهاب كشاندن دانشگاهها و جامعه ميدانند و عقل جمعي عالمان دورانديش و فرهيختگان علمي، فرهنگي و سياسي كشور را به كمك ميطلبد تا براي حفظ ميراث ارزشمند خميني بزرگ و پاسداري از خون شهيدان و فداكاري جانبازان و عزت و اقتدار نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران، صادركنندگان چنين احكامي را به حق و عدالت و راستي و دورانديشي و مصلحتبيني و خودورزي متذكر شوند.
به هر حال، ما امضاكنندگان زير ـ اعضاي هيات علمي دانشگاهها ـ اعتراض شديد خود را نسبت به حكم صادره اعلام ميداريم و رجاء واثق داريم در اين ماه مبارك، ماه نزديكي دلها به محضر حق، قوه قضاييه و ديگر دلسوزان فهيم كشور هرچه سريعتر در جهت لغو تمامي مفاد حكم جناب آقاي دكتر سيد هاشم آغاجري برخورد مناسب نشان خواهند داد. از خداي بزرگ، نصرت و پيروزي اسلام را طلب ميكنيم.»
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات