/گفت وگو/ عضو هيات رئيسه انجمن نويسندگان كودك و نوجوان: انجمن هنوز هيچ تعريفي از نويسنده ندارد
از جنبههاي مثبت انجمن نويسندگان كودك و نوجوان اين است كه علي رغم اين كه تشكل فرهنگي است، توانسته است در جهت فعاليتهاي صنفي، حركتهاي مثبتي از خود بروز دهد.
مصطفي فرامان، نويسنده و عضو هيات مديره انجمن نويسندگان كودك و نوجوان در گفتوگو با خبرنگار هنري ايسنا با بيان اين مطلب تصريح كرد: بايد از آنان كه معتقدند فعاليتهاي صنفي انجمن ضعيف است، پرسيد منظورشان از فعاليتهاي صنفي چيست؟ هنوز از عمر انجمن زمان درازي نمي گذرد، آيا فعاليتهاي انجمن در زمينه بيمه نويسندگان، حل اختلافات بين ناشران و نويسندگان و تلاش ما براي حذف مميزي از جمله فعاليتهاي صنفي محسوب نميشود؟ واقعيت آن است كه انجمن، علي رغم اين كه يك تشكل فرهنگي است، فعاليت صنفي خوبي از خود بروز داده است.
وي تصريح كرد: فعاليتهاي صنفي و فرهنگي مقولاتي تفكيك ناپذيرند كه نميتوان آنها را از هم جدا كرد؛ اگر انجمن بتواند در زمينه صنف، فعاليت چشمگيري از خود بروز دهد، در واقع يك حركت فرهنگي كرده است؛ كما اين كه تلاش انجمن در جهت كيفيت فعاليتهاي نويسندگي، خود به نوعي فعاليت صنفي محسوب ميشود.
نويسنده داستانهاي ”فصل زرد” در واكنش به اين سوال كه گفته ميشود، عضويت در انجمن بسيار سهل است و همين مساله نوعي گزينش از پيش تعيين شده را سبب ميشود، گفت: اين واقعيتي است كه ما هنوز هيچ تعريفي از نويسنده نداريم، آيا ميتوان كسي را كه مثلا دو كتاب نوشته نويسنده و آن كسي را كه مثلا پانزده كتاب نگاشته را نويسندهتر دانست؟
درست است كه در هيات رئيسه هفت نفر عضو است، اما آيا اين تحليل توانايي 240 تن ديگر را به نوعي زير سوال نميبرد؟ واقعيت آن است كه بايد به جوانترها فرصت داد تا تواناييها و كارآييهاي خود را به ثبوت برسانند و اين شدني نيست، مگر با گذشت زمان.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات