دكتر ثبوتي، رييس مركز تحصيلات تكميلي دانشگاه زنجان : صنعت و دانشگاه نبايد به دولت متكي باشند
اتكا صنعت و دانشگاه به دولت به عنوان يك منبع نجات دهنده، هر دو بخش رااز تلاش و حركت واداشته است.
دكتر يوسف ثبوتي،رييس مركز تحصيلات تكميلي دانشگاه زنجان با بيان اين مطلب به خبرنگار ايسنا گفت:در كشور ما، صنعت به دانشگاه احساس نياز نميكند و خريدار متاع پژوهشي دانشگاه نيست بنابراين دانشگاه هم نسبت به صنعت بياطلاع ميماند، چون هيچ منبعي از آنها مسالهاي را نميخواهد.
وي تصريح كرد: در بخش صنعت و دانشگاه، بايد به شكايتهاي هر دو طرف گوش سپرد زيرا صنعت عقيده دارد كه قشر دانشگاهي از مسايل و مشكلات اطلاعي ندارد و از سويي دانشگاهيان هم معتقد هستند كه صنعت، به پژوهشهاي دانشگاهي بهايي نميدهد.
عضو آكادمي علوم جهان سوم خاطرنشان كرد: در غرب،دو بخش صنعت و دانشگاه پا به پاي هم رشد كردند و به هم متكي بودند و ارتباطشان را به طور سنتي وتاريخي حفظ كردند به طوري كه دانشگاهها براي تكميل هزينههايش به صنعت روي آورد وصنعت هم از دانشگاهيان كمك خواست كه در كشورما اين گونه نيست.
وي افزود:در كشور ما، دولت همواره هزينه دانشگاهها را پرداخته است و صنعت هم يا با سرمايهي خصوصي يا بخشي از سرمايه دولت،هزينههايش را تقويت كرده است و اين باعث عدم احساس نياز در هر دو بخش شده است.
دكتر ثبوتي تاكيد كرد:صنعت در سياستگذاري مالي خود بسيار كم حوصله است و خيلي سريع ميخواهد به نتيجه هزينههايش برسد و دانشگاه هم فرصت زيادي را براي طراحي و مطالعه كردن ميخواهد و لذا اين دو بخش به يكديگر اعتماد ندارند؛
وي در پايان گفت: در شرايط فعلي كشور،ضرورتهاي اقتصادي ايجاب ميكند كه اين دو بخش،مشكلاتشان را از طريق يكديگر حل كنند كه بايد راه درازي را طي كنند تا به اين مرحله برسند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات