عضو كميسيون فرهنگي مجلس در گفت و گو با ايسنا: براي پركردن اوقات فراغت جوانان با تاكيد بر ورزش ، بايدبودجه بيشتري در اختيار سازمان تربيت بدني قرار گيرد
برنامهريزي منسجم،مستمر و مشخص براي جوانان در تمام فصول ميتواند در جهت بهبود گذران اوقات فراغت آنها موثر باشد.
اكرم مصوريمنش نماينده مردم اصفهان درمجلس شوراي اسلامي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي ايسنا ضمن بيان اين مطلب افزود: خوشبختانه در چند سال اخير بيش از گذشته به ورزش بها داده شده و سعي شده كه سالنهاي ورزشي متعددي در تهران و استانها و حتي در روستاهاي مختلف ساخته شود. اما با توجه به تراكم جمعيت و همينطور جوان بودن آن، هر چقدر هم كه در اين زمينه كار شود باز هم كفاف اين جمعيت را نميدهد. به نظر من مشكل اصلي بيشتر متوجه بانوان است زيرا اماكن ورزشي مناسب در اختيار آنها، بسيار محدود و معمولا هزينهبراست. بنابراين دختران ما بيش از پسران با كمبود امكانات مواجه هستند.
وي در پاسخ به اين سوال كه به طور كلي چه نهاد يا ارگاني را مسوول اهمالهاي صورت گرفته در پر كردن اوقات فراغت جوانان ميدانيد، گفت: نميتوانم به صراحت نهاد يا ارگان خاصي را در اين مورد زير سوال ببرم. به طور كلي بايد روي اين مسئله سرمايهگذاري بيشتري صورت بگيرد و همهي مسوولين در جهت بهبود اين وضعيت تلاش كنند. زيرا همهي آنها در اين زمينه مسوول هستند و بايد هرگونه امكاناتي را كه ميتوانند در اختيار جوانان قرار دهند.
مصوريمنش در ادامه افزود: اولين گامي كه بايد در زمينهي پر كردن اوقات فراغت برداشته شود، تخصيص بودجهي بيشتر به تربيت بدني است. بهخصوص دولت و مجلس بايد سرمايه گذاري بيشتري روي اين بخش داشته باشند و همهي مسوولاني كه دراين زمينهها فعاليت دارد چه دولتي و چه خصوصي بايد تلاششان را مضاعف كنند و امكانات بيشتري را در اختيار جوانان قرار دهند.
وي در خصوص نقش شهرداريها ، سازمان تربيت بدني و شوراي عالي جوانان در پر كردن اوقات فراغت جوانان تصريح كرد: اين سازمانها نيز بخشي از مسووليتها را در زمينهي پر كردن اوقات فراغت جوانان بر عهده دارند. شهرداريها متولي فراهم آوردن فضاهاي مناسب براي رشتههاي مختلف ورزشي هستند و سازمان ملي جوانان نيز با توجه به اينكه مسووليت رسيدگي به امور جوانان را دارد و از بودجهي نسبتا خوبي برخوردار است بايد بيشتر به پر كردن اوقات فراغت جوانان توجه داشته باشد. به نظر من سازمان تربيت بدني در اين مورد از مسوولان بيشتري برخوردار است. بخصوص اينكه هر چقدر عملكرد سازمان تربيت بدني با آموزش و پرورش هماهنگ باشد و امكانات در اختيار هر دو نهاد قرار گيرد به مراتب نتيجهي بهتري در اين زمينه خواهيم گرفت. متاسفانه وزارت آموزش و پرورش از جهت داشتن امكانات در مضيقه است و بودجهي آن نسبت به جمعيتي كه تحت پوشش دارد بسيار محدود است و نميتواند امكانات ورزشي مناسبي را در اختيار دانشآموزان قرار دهد. بنابراين ارتباط مستمر و مستقيم اين دو نهاد مسلما در پر كردن اوقات فراغت دانشآموزان با توجه به امكاناتي كه سازمان تربيت بدني دارد مفيد واقع ميشود.
عضو كميسيون فرهنگي مجلس در خصوص راهكارهاي مناسب جهت پركردن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان با تاكيد بر ورزش افزود: كميسيون فرهنگي و كميتهي خانواده يكي از پيشنهاداتي كه ارائه دادند تشكيل وزارت خانواده و جوانان بود، البته اين پيشنهاد در دست كارشناسي است و مراحل زيادي را بايد طي كند. اگر اين وزارتخانه تشكيل شود هم در مورد موضوع خانواده ميتواند موثر باشد و هم در موضوع جوانان و بالطبع بهبود گذراندن اوقات فراغت آنها. البته كميسيون فرهنگي بخصوص در زمينهي ورزش پيگير است كه بتواند يك برنامهريزي منسجم و قانونمند را در اين زمينه طراحي كند.
وي در پايان گفت:اگر ما تنها در تابستان به اوقات فراغت جوانان اهميت دهيم در واقع كار ابتري را انجام دادهايم. زيرا تا شروع به برنامهريزي ميكنند، عملا يك ماه آن ميگذرد و از طرف ديگر اواسط شهريور معمولا برنامههاي تابستاني تمام ميشود و در نتيجه حدود يك ماه يا يكماه نيم بيشتر كلاس نداريم و چندان مثمر ثمر واقع نميشود. بهتر است كه در طول سال به مسئله اوقات فراغت جوانان توجه شود،تا بتوانيم نتايج بهتري را بدست آوريم.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات