• شنبه / ۹ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۵:۴۰
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404010904147
  • خبرنگار : 50649

بازرس کل فارس:

با مانع‌تراشی در مقابل سرمایه‌گذاری مشروع و قانونی برخورد می‌کنیم

با مانع‌تراشی در مقابل سرمایه‌گذاری مشروع و قانونی برخورد می‌کنیم

ایسنا/فارس رئیس منطقه سه سازمان بازرسی کل کشور و بازرس کل استان فارس با بیان اینکه با مانع‌تراشی احتمالی دستگاه‌ها در مقابل سرمایه‌گذاری مشروع و قانونی برخورد می‌کنیم، از سرمایه گذاران خواست هر گونه کوتاهی و یا مانع تراشی احتمالی دستگاه‌ها را به بازرسی استان اعلام کنند.

کاظم اکرمی امروز، نهم فروردین با اشاره به نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) به نام «سرمایه‌گذاری برای تولید» گفت: نظارت بر اجرای صحیح قوانین و مقررات مرتبط با تولید و سرمایه‌گذاری بارویکرد تحقق شعار سال به جد در دستور کار بازرسی قرار دارد.

وی با تاکید بر اینکه رصد و بررسی اجرای تکالیف قانونی دستگاه‌های اجرایی به صورت مستمر دنبال می‌شود، خواستار پایبندی دستگاه ها به قوانین و مقررات این حوزه و اجرای صحیح قوانین شد.

بازرس کل استان فارس با اشاره به اینکه دستگاه‌های مرتبط با تولید و سرمایه‌گذاری باید از کاغذبازی اداری و صدور بخشنامه‌های مخل تولید و سرمایه‌گذاری پرهیز کنند، ادامه داد: بازرسی کل استان بر فرایند اقدامات دستگاه‌های ذیربط در زمینه تهیه و ابلاغ بسته‌های حمایت از سرمایه‌گذاری و تولید به صورت مستمر نظارت می‌کند.

اکرمی با تاکید بر برخورد قانونی با مانع تراشی احتمالی دستگاه‌ها برای سرمایه‌گذاران گفت: حمایت از سرمایه‌گذاری مشروع و قانونی به جد در دستور کار سازمان بازرسی است و این سازمان حامی حقوق سرمایه‌گذاران است.

وی این اطمینان را به سرمایه‌گذاران داد که دستگاه‌های نظارتی برای رفع موانع پیشروی سرمایه‌گذاری سالم از هیچگونه تلاشی فروگذار نخواهند بود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی بازرسی فارس، بازرس کل استان فارس از سرمایه‌گذاران خواست مسائل و مشکلات احتمالی پیش روی خود را از طریق شماره ۱۳۶ به بازرسی استان اعلام کنند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha