• جمعه / ۸ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۳
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 1404010803444
  • منبع : سازمان حفاظت محیط زیست

افزایش تعداد روزهای هوای پاک تهران در نخستین هفته سال

افزایش تعداد روزهای هوای پاک تهران در نخستین هفته سال

معاون محیط زیست انسانی حفاظت محیط زیست استان تهران، از افزایش تعداد روزهای هوای پاک در نخستین هفته سال خبر داد و گفت: پایتخت نشینان نخستین هفته سال جدید را با هوایی به مراتب پاک ‌تر از سال قبل سپری کردند و آمارهای رسمی نشان می‌دهد تعداد روزهای هوای پاک تهران در هفته اول فروردین سالجاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است.  

به گزارش ایسنا، زهره عبادتی در این باره گفت: بر اساس داده ‌های ایستگاه ‌های سنجش کیفیت هوا، در هفت روز نخست فروردین ۱۴۰۴ تعداد روزهای هوای پاک به پنج روز و روزهای قابل قبول به دو روز رسیده است، این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته، سه روز هوای پاک و چهار روز هوای قابل قبول ثبت شده بود.  

وی کاهش تردد خودروها و تعطیلی برخی واحدهای صنعتی را از دلایل اصلی این بهبود عنوان کرد و افزود: وضعیت مطلوب جوی نیز هم در کاهش آلاینده ‌های هوا مؤثر بوده است. 

عبادتی همچنین هشدار داد با بازگشت فعالیت ‌های عادی اداری و صنعتی، احتمال افزایش غلظت آلاینده ‌ها وجود دارد و بر ضرورت اجرای برنامه ‌های مدون کاهش آلودگی هوا تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران، معاون محیط زیست انسانی حفاظت محیط زیست استان تهران اظهار کرد: این آمار نشان می‌دهد با مدیریت صحیح و برنامه‌ریزی هدفمند، امکان دستیابی به هوای پاک در کلانشهر تهران وجود دارد و این موفقیت باید انگیزه‌ ای برای اجرای هرچه بهتر طرح ‌های کاهش آلودگی هوا باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha