• پنجشنبه / ۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۵:۲۲
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404010703136
  • خبرنگار : 50121

رئیس پلیس راهنمایی‌ورانندگی اردستان خبر داد؛

توقیف ساعتی ۵۰ خودرو و موتورسیکلت متخلف در اردستان

توقیف ساعتی ۵۰ خودرو و موتورسیکلت متخلف در اردستان

ایسنا/اصفهان رئیس راهنمایی‌ورانندگی شهرستان اردستان گفت: از ابتدای آغاز طرح توقف ساعتی در این شهرستان تاکنون حدود ۵۰ خودرو سواری و موتورسیکلت، توقیف ساعتی شدند.

سروان امیرحسین رستگار در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با شروع سفرهای نوروزی طرح توقیف ساعتی خودروهای دارای چند تخلف هم‌زمان در شهرستان اردستان که با رفتار خود ایمنی و سلامت مردم را به خطر می‌اندازند به اجرا درآمده و تا پایان تعطیلات ادامه دارد.

وی با بیان اینکه این طرح از ۲۵ اسفند آغاز شده است و به‌صورت روزانه تا پایان تعطیلات ادامه دارد، افزود: از ابتدای آغاز طرح توقف ساعتی در اردستان تاکنون حدود ۵۰ خودرو سواری و موتورسیکت، توقیف ساعتی شدند.

رئیس پلیس راهنمایی‌ورانندگی اردستان با اشاره به بیشترین تخلفاتی که در ایام نوروز در سطح شهر مشاهده می‌شود، ادامه داد: افراد مسافر و غیربومی که از شهرهای بزرگ‌تر وارد اردستان می‌شوند به خیال خودشان فکر می‌کنند در شهر کوچک‌تر قانون وجود ندارد.

رستگار استفاده از تلفن همراه در زمان رانندگی، ورود ممنوع، استفاده نکردن از کمربند ایمنی، پارک خلاف جهت مسیر، دور دور کردن  و... را از بیشترین نوع تخلفات برشمرد و گفت: برخی رانندگان با تخلفاتی که انجام می‌دهند به نوعی به مردم و شهروندان بی‌احترامی می‌کنند.

وی تصریح کرد: استفاده نوجوانان کم سن و سال بدون رعایت موارد ایمنی از موتورسیکلت از رایج‌ترین تخلفات راکبان است که گاهی مواقع مشاهده می‌شود با وسایل نقلیه خود وارد پارک‌های سطح شهر می‌شوند و برای مردم و مسافران ایجاد مزاحمت می‌کنند.

تشکیل تیم سدمعبر نیاز شهر اردستان است

رئیس پلیس راهنمایی‌ورانندگی اردستان یکی از نیازهای شهر این شهرستان را تشکیل اکیپ جمع‌آوری سد معبر دانست و گفت: گاهی مواقع مشاهده می‌شود برخی از فروشندگان یا کسبه با این تصور که پیاده‌رو و خیابان عمومی می‌تواند مکانی برای عرضه محصولات باشد اقدام به فروش محصولات خود می‌کنند که علاوه بر اشغال کردن معابر و سد معبر به حقوق شهروندان نیز تعدی می‌کنند.

رستگار اضافه کرد: از شهرداری می‌خواهیم یک تیم سدمعبر تشکیل دهد تا با حمایت نیروی انتظامی، پلیس راهور و دستگاه قضایی معضلات سدمعبر در اردستان برطرف شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha