• چهارشنبه / ۶ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۸
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1404010602560
  • منبع : سازمان بورس و اوراق بهادار

سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد

تداوم حمایت وزارت اقتصاد از بازار سرمایه در سال جدید

تداوم حمایت وزارت اقتصاد از بازار سرمایه در سال جدید

سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی از تداوم حمایت وزارت اقتصاد از بازار سرمایه در سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: وزارت اقتصاد تمام تلاش خود را برای رونق بازار سرمایه انجام خواهد داد.

به گزارش ایسنا، سید رحمت‌الله اکرمی بازار سرمایه را یکی از بازارهای مهم در اقتصاد دانست و اظهار کرد: طبیعتا تمامی بازارها با هم در ارتباط هستند، اما وقتی با هم هماهنگ عمل کنند می‌توانند نقش بسزایی در رشد و توسعه اقتصادی داشته باشند.

او با اشاره به نقش بازار سرمایه در رونق اقتصادی گفت: بازار سهام یکی از بازارهای مهمی است که می‌تواند به رونق اقتصاد منجر شود.

اکرمی در عین حال، بهبود وضع اقتصادی را در گرو رونق بازار سرمایه دانست و ابزار امیدواری کرد که هدف رشد و رونق اقتصاد از مسیر بازار سرمایه محقق شود.

سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی با تاکید بر این‌که وزارت اقتصاد تمام تلاش خود را برای رونق بازار سرمایه خواهد کرد، تاکید کرد: طبیعتا وزیر جدید اقتصاد هم به رونق بازار سرمایه توجه ویژه خواهد داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۱-۰۸ ۰۱:۳۸

ببینیم

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۰۸ ۰۱:۴۲

انشاالله به گفته رهبر عزیز مردم نقدینگی روبیارن واسه تولید شرکتها واسه کشوروقطعا اگه نقدینگی به سمت طلا دلاربره ا قتصادکشوررافلج خواهد کرد.بازباید عوامل روی کارتوجه به این نکته مهم رااول کارقراربدن