• سه‌شنبه / ۵ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۶
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404010501918
  • منبع : پلیس فتا

کلاهبرداری ۲۵ میلیارد تومانی به بهانه کمک به آزادی زندانیان نیازمند

کلاهبرداری ۲۵ میلیارد تومانی به بهانه کمک به آزادی زندانیان نیازمند

رئیس پلیس فتا پایتخت ضمن اعلام خبر دستگیری سارق حرفه‌ای و سابقه داری که به بهانه جمع آوری فطریه و کمک به آزادی زندانیان نیازمند در ایام ماه مبارک رمضان مبلغ ۲۵ میلیارد تومان از مردم کلاهبرداری کرده بود به شهروندان توصیه کرد پرداخت و کمک های خود را تنها از طریق موسسات معتبر و دارای مجوز انجام دهند و تحت هیچ شرایطی کارت های بانکی و یا اطلاعات آن را در اختیار افراد غیر قرار ندهند چرا که حتی در صورت اطلاع نداشتن صاحبان آنها ، در صورت سوء استفاده، عواقب آن مستقیما بر عهده مالک کارت است.

به گزارش ایسنا، سردار داود معظمی گودرزی با بیان اینکه تاکنون ۵۰ نفر از مالباخته‌ها شناسایی شده‌ و متهم ۲۵ میلیارد تومان از مردم کلاهبرداری کرده است گفت: هموطنان حتما نسبت به موسسات مورد تایید و جاهایی که تاییدیه دارند اقدام کنند، یا اینکه به افرادی که می‌شناسند کمک‌ها را بدهند تا به دست نیازمند واقعی برسد.

وی با بیان اینکه برخی از افراد که کارت‌های خود را در اختیار متهم گذاشته بودند اعلام کردند که بی اطلاعیم افزود: تاکید می‌کنیم که جهل به قانون رافع مسئولیت کیفری نیست و قطعاً باید در مراجع قضایی و انتظامی پاسخگو باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha