• دوشنبه / ۴ فروردین ۱۴۰۴ / ۲۲:۴۴
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404010401673
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

رئیس پلیس استان اظهارکرد

۹ کشته در تصادفات نوروزی آذربایجان‌ شرقی

۹ کشته در تصادفات نوروزی آذربایجان‌ شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس پلیس راه آذربایجان شرقی خبر داد: از آغاز سفرهای نوروزی از ۲۵ اسفند تا چهارم فروردین امسال ۹ نفر بر اثر تصادفات جاده‌ای در این استان جان باخته‌اند.

 سرهنگ حبیب آبراهه در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان اینکه در این بازه زمانی ۵۴۸ مورد تصادف در جاده‌های استان به پلیس راه گزارش شده است، افزود: در این تصادفات ۱۵۹ نفر نیز مصدوم شده‌اند.

وی افزود: علت عمده تصادفات جاده‌ای استان، رانندگی در شرایط خستگی و خواب آلودگی راننده، سبقت غیرمجاز و استفاده از تلفن همراه است.

وی همچنین به تاثیر استفاده نکردن از کمربند ایمنی در افزایش مصدومیت‌ها اشاره کرد و گفت: در تعطیلات سپری شده از نوروز امسال ۴۲۸ خودرو در استان که رانندگان آن‌ها اقدام به تخلفات حادثه ساز کرده بودند، به پارکینگ هدایت شدند. این خودروها تا ۱۵ فروردین در پارکینگ خواهند ماند.

رئیس پلیس راه آذربایجان شرقی از هدف گذاری کمیته خدمات انتظامی و امنیتی ستاد اجرایی خدمات سفر استان برای کاهش ۱۰ درصدی تعداد و تلفات تصادفات جاده‌ای استان در تعطیلات نوروزی امسال خبر داد و گفت: در تعطیلات نوروزی امسال ۸۰۰ نفر از عوامل پلیس راه استان در قالب ۲۰۰ تیم، روزانه در جاده‌ها مستقر شده و تخلفات رانندگان را رصد می‌کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، طرح نوروزی سال ۱۴۰۴ راهداری و پلیس راه برای کاهش تصادفات جاده‌ای در قالب پویش «نه به تصادف» از ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین همزمان با سراسر کشور در آذربایجان شرقی اجرا می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha