• چهارشنبه / ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۶:۴۷
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1403122920397
  • خبرنگار : 50046

مشارکت بیش از ۲۱۱ میلیارد ریالی خیرین و سازمان‌های مردم‌نهاد در حوزه سلامت خراسان شمالی

مشارکت بیش از ۲۱۱ میلیارد ریالی خیرین و سازمان‌های مردم‌نهاد در حوزه سلامت خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از مشارکت ۲۱۱  میلیارد و ۵۶۶ میلیون ریالی خیرین، سازمان‌های مردم‌نهاد، شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی در حوزه سلامت استان طی امسال خبر داد.

دکتر سید احمد هاشمی در گفت وگو با ایسنا با اشاره به این میزان کمک، اظهار کرد: این مشارکت‌ها نقش مهمی در توسعه زیرساخت‌های بهداشتی، تأمین تجهیزات پزشکی و حمایت از بیماران نیازمند داشته است.

وی افزود: در این مدت ۱۳ میلیارد و ۲۳ میلیون و ۴۹۰ هزار ریال برای خرید تجهیزات پزشکی از جمله دستگاه‌های تشخیصی و درمانی، تجهیزات اتاق عمل و دستگاه‌های ویژه بیماران خاص هزینه شده است. همچنین ۸۶۹ میلیون و ۴۰۰ هزار ریال برای تأمین تجهیزات غیرپزشکی مانند سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی، تجهیزات اداری و زیرساخت‌های مراکز درمانی اختصاص یافته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به مشارکت‌های نقدی خیرین گفت: مبلغ ۱۲ میلیارد و ۱۰۰میلیون ریال به‌صورت نقدی برای کمک به بیماران نیازمند و توسعه زیرساخت‌های درمانی جمع‌آوری شده است. در همین راستا، شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی نیز ۹۰ میلیارد و ۷۸۹ میلیون ریال در حوزه سلامت استان مساعدت داشته‌اند که بخش عمده آن در تجهیز بیمارستان‌ها و حمایت از بیماران بی‌بضاعت هزینه شده است.

به گفته وی، مؤسسات خیریه و سازمان‌های مردم‌نهاد نیز با ارائه کمک‌هایی به ارزش ۷۲ میلیارد و ۲۰۸ میلیون و ۸۳۸ هزار و  ۱۰۱ ریال در تأمین تجهیزات پزشکی، ساخت و توسعه مراکز درمانی و ارائه خدمات رایگان به بیماران نیازمند مشارکت داشته‌اند. همچنین ۳۷۵ میلیون و ۶۵۰ هزار ریال از سوی خیرین برای تأمین داروهای اساسی بیماران نیازمند اختصاص یافته است.

 هاشمی با قدردانی از مشارکت‌های گسترده خیرین و سازمان‌های مردم‌نهاد، تأکید کرد: این حمایت‌ها تأثیر قابل توجهی در بهبود کیفیت خدمات درمانی استان داشته و ابراز امیدواری کرد که این روند با همراهی بیشتر خیرین و نهادهای حمایتی ادامه یابد.

وی از همشهریان و هم‌وطنان درخواست کرد که در راستای توسعه زیرساخت‌های درمانی، به ساخت و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی کمک کنند و افزود: دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی معادل کمک‌های خیرین را برای تکمیل این پروژه‌ها اختصاص خواهد داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان اینکه اداره سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت دانشگاه مأموریت پیگیری این امور را بر عهده دارد، تصریح کرد: خیرین نیک‌اندیش می‌توانند با این حوزه ارتباط و تعامل داشته باشند و از طریق آن در مسیر ارتقای سلامت استان نقش‌آفرینی کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha