• سه‌شنبه / ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ / ۲۱:۰۴
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1403122819998
  • خبرنگار : 50604

استاندار گلستان:

سرمایه‌گذاران به مسئولیت‌های اجتماعی خود در حوزه ورزش عمل کنند

سرمایه‌گذاران به مسئولیت‌های اجتماعی خود در حوزه ورزش عمل کنند

ایسنا/گلستان استاندار گلستان سرمایه‌گذاری در رویدادهای ورزشی برای مدیران بنگاه‌های اقتصادی، نوعی عمل به مسئولیت اجتماعی دانست و گفت: سرمایه‌گذارانی که در مناطق محروم استان سرمایه‌گذاری کرده و معاف از مالیاتند باید به انتخاب خود از یک تیم‌ ورزشی حمایت کنند.

علی اصغر طهماسبی شامگاه سه شنبه ۲۸ اسفند در نشست هم‌اندیشی با فعالین فرهنگی و ورزشی استان، هزینه‌کردن در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و مذهبی را نفع جامعه و نوعی سرمایه‌گذاری دانست و اظهار کرد: هرچقدر به این فعالیت‌ها در جامعه بیشتر بها داده شود به همان نسبت آسیب‌های اجتماعی کاهش می‌یابد.

وی با بیان اینکه حرف‌ها و انتقادات فعالین حوزه‌های مختلف فرهنگی، ورزشی و مذهبی را به گوش جان می‌شنویم و پذیرای نقدها و پیشنهادهای سازنده آنها هستیم گفت: باید از ظرفیت‌های استان در جهت رونق این حوزه‌ها بهره گرفت.

استاندار گلستان با بیان اینکه در استان‌های دیگر نظیر کرمان، رفسنجان و  برخی کارخانه‌های معین شهرستان خود شده و با قبول مسئولیت اجتماعی خود در قبال مردم حمایت از یک یا دو تیم ورزشی را برعهده گرفته‌اند، گفت: سرمایه‌گذارانی که در مناطق محروم استان سرمایه‌گذاری کرده و معاف از مالیاتند باید به انتخاب خود از یک تیم‌ ورزشی حمایت کنند.

سرمایه گذاران به مسئولیت های اجتماعی خود در حوزه ورزش عمل کنند



طهماسبی صنعت سوارکاری استان گلستان را نه تنها در کشور بلکه در خاورمیانه کم‌نظیر دانست و افزود: صنعت سرمایه‌گذاری استان باید به صنعت پررونق اقتصادی و گردشگری در استان بدل شود.

وی حمایت تمام قد خود را از فعالین فرهنگی، هنری، ورزشی و مذهبی در استان اعلام کرد و افزود: استان گلستان در بسیاری از ورزش‌ها از جمله کبدی، والیبال و بسکتبال حرف‌های زیادی برای گفتن دارد و در کشور پیشرو است اما با این همه کمبودهای زیادی در حوزه زیرساخت‌های ورزشی داریم که زیبنده استان ما نیست و باید هرچه سریع‌تر در جهت رفع آن اقدام شود.

طهماسبی با بیان اینکه اقوام و مذاهب گوناگون در استان گلستان یک فرصت کم نظیر در این استان به وجود آورده و به معنای واقعی کلمه نگارستان ایران‌زمین را رقم زده‌اند، افزود: در کنار نخبگان و اقوام گوناگون نعمت کم نظیر دریا را در استان داریم اما سهم ناچیزی از اقتصاد دریا محور داریک که برای حل این ضعف باید چاره‌اندیشی شود.

استاندار گلستان با بیان اینکه  مدیرکل ورزش و مدیران فرهنگی باید برای برای رشته‌های ورزشی و فعالیت‌های فرهنگی خود با سرمایه‌گذاران مذاکره کرده و تیم‌های خود را تحت حمایت اسپانسرها قرار دهند، اضافه کرد: امکانات زیادی در استان وجود دارد اما ساماندهی درست نشده که این مسأله مربوط به ضعف مدیران آن حوزه است که باید به درستی آسیب‌شناسی و حل شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha