• سه‌شنبه / ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۸:۳۹
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1403122819429
  • خبرنگار : 90111

ام‌باپه فرانسوی‌ها را امیدوار کرد

ام‌باپه فرانسوی‌ها را امیدوار کرد

ستاره تیم ملی فوتبال فرانسه تاکید کرد که یک قهرمانی دیگر در جام جهانی را می‌خواهد.

به گزارش ایسنا، کیلیان ام‌باپه در ۱۹ سالگی توانست قهرمانی جام‌ جهانی را تجربه کند. این ستاره فرانسوی در فینال دو جام جهانی اخیر حضور داشته است که یکی از آنها با قهرمانی و دیگری با نایب‌قهرمانی فرانسه به پایان رسید. عطش قهرمانی در جام جهانی در ام‌باپه با وجود یک بار تجربه‌کردن این افتخار بزرگ فروکش نکرده است. کاپیتان تیم ملی فوتبال فرانسه تاکید کرد که هدف بزرگش تجربه‌کردن دوباره قهرمانی  در جام جهانی است.

به نقل از اسپورت، ام‌باپه گفت: هدف بعدی من با تیم ملی فوتبال فرانسه قهرمانی در جام جهانی ۲۰۲۶ است. این چیزی است که برای رسیدن به آن تلاش خواهم کرد. من پیش از این هم گفته‌ام که می‌خواهم یک قهرمانی دیگر در جام جهانی را تجربه کنم.

ام باپه ۲۶ سال دارد و در صورتی که مصدوم نشود حداقل در دو جام جهانی پیش رو می تواند تیم ملی فوتبال فرانسه را همراهی کند. او به خاطر مشکلاتی که داشته است در دیدارهای اخیر تیم ملی فوتبال فرانسه به میدان نرفت.

این بازیکن فرانسوی در فصل نخست حضورش در رئال مادرید نمایش درخشانی داشته است؛ به ویژه در هفته های اخیر که گل های حساسی برای تیمش به ثمر رسانده است و نشان داده که به روزهای اوجش در رئال ‌مادرید نزدیک شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha