• دوشنبه / ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۶:۴۷
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1403122719226
  • خبرنگار : 50046

معاون اقتصادی استاندار خبر داد

اعلام آمادگی ۱۰۹ واحد صنفی میوه در خراسان شمالی

اعلام آمادگی ۱۰۹ واحد صنفی میوه در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان شمالی گفت: از زمان آغاز اجرای طرح تنظیم بازار میوه شب عید تاکنون ۱۰۹ واحد صنفی میوه در این طرح شرکت کرده‌اند.

محمودرضا معموری با بیان اینکه از ۲۵ اسفند شاهد اجرای طرح تنظیم بازار میوه شب عید (‌پرتقال، سیب زرد و قرمز) با همکاری اتحادیه میوه و تره بار با نصب بنر و اعمال تخفیف ۱۵ درصدی هستیم، اظهار کرد: این اقدام جدیدی است که در سنوات گذشته برعهده تعاون روستایی بود، اما با بررسی میدانی امروز عملکرد و وضعیت این طرح رضایت بخش است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان شمالی، در سال‌های گذشته میوه تنظیم بازار عید نوروز توسط سازمان تعاون روستایی ذخیره سازی و سپس چند روز مانده به عید نوروز توزیع می شد که این امر امسال توسط اتحادیه میوه و تره بار انجام می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha