• یکشنبه / ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۶:۵۸
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1403122618460
  • خبرنگار : 50294

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار:

بانک‌های کردستان تا آخرین روز کاری پرداخت تسهیلات اشتغالزایی را ادامه دهند

بانک‌های کردستان تا آخرین روز کاری پرداخت تسهیلات اشتغالزایی را ادامه دهند

ایسنا/کردستان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان گفت: ایجاد اشتغال موضوعی مهم در حوزه اقتصاد است لذا از بانک‌ها می‌خواهیم تا آخرین روز کاری امسال، پرداخت‌ تسهیلات اشتغالزایی را ادامه دهند.

ارسلان ازهاری امروز (یکشنبه ۲۶ اسفند) در دهمین جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری استان، اقدامات انجام شده در سال ۱۴۰۳ را خوب ارزیابی و این عملکرد را نقطه امیدی برای حرکت به سمت آینده‌ای روشن‌تر عنوان کرد و بر ضرورت توجه به ارتقای بهره‌وری در برنامه‌ریزی‌های سال آینده تاکید کرد.

وی در ادامه گفت: ایجاد اشتغال موضوعی مهم در حوزه اقتصاد است، لذا از بانک‌ها می‌خواهیم تا آخرین روز کاری امسال، پرداخت‌ تسهیلات اشتغالزایی را ادامه دهند.

معاون اقتصادی استاندار افزود: سال آینده هیچ توجیهی برای عدم پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی قابل قبول نیست و اعتبارات و منابع در اختیار بانک‌هایی قرار خوهد گرفت که عملکرد بهتری دارند.

ازهاری در ادامه بر اهمیت اصلاح الگوی کشت محصولات کشاورزی استان تاکید کرد و گفت: طرحی که برای کردستان تدوین شده با شرایط استان متناسب نیست و رفع ایرادات آن باید در دستور کار قرار گیرد.

وی با اشاره به شرایط بسیار نامناسب محل موقت برپایی نمایشگاه‌های سنندج، گفت: در این محل نمایشگاه دیگری برگزار نخواهد شد، لذا ضروریست اتاق بازرگانی استان تکمیل محل دائمی نمایشگاه‌ها را تسریع نمایند.

ازهاری در ادامه این جلسه اظهار کرد: با توجه به اهمیت و جایگاه تکنولوژی در زندگی امروز، موضوع اقتصاد دیجیتال باید بعنوان یکی از زیرمجموعه‌های کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری مورد توجه قرار گیرد.

وی در پایان بر ضرورت عملیاتی بودن برنامه‌های ارائه شده برای سال آینده تاکید و اذعان کرد: اقتصاد و معیشت مردم اولویت اول ماست و انتظار داریم همه دستگاه‌ها وظایف خود را بدرستی انجام دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha