• یکشنبه / ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۳۵
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403122618024
  • خبرنگار : 50184

اعلام ساعت کار اماکن تاریخی کرمانشاه در ایام نوروز

اعلام ساعت کار اماکن تاریخی کرمانشاه در ایام نوروز

ایسنا/کرمانشاه مدیر گروه موزه‌ها و اموال منقول اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه ساعت کار اماکن تاریخی و موزه‌های استان را برای ایام نوروز اعلام کرد.

علیرضا برشاهی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به آمادگی اماکن تاریخی و موزه‌های استان برای بازدید گردشگران نوروزی، اظهار کرد: امسال هم به مانند سالهای گذشته در ایام نوروز ساعت کاری اماکن تاریخی و موزه‌های استان افزایش پیدا می‌کند. 

وی افزود: محوطه تاریخی فرهنگی تاق بستان در ایام نوروز از ساعت ۹ صبح تا ۲۲ شب آماده بازدید گردشگران خواهد بود. 

مدیرگروه موزه‌ها و اموال منقول اداره کل میراث فرهنگی استان تصریح کرد: ساعت کاری محوطه ثبت جهانی شده بیستون، تکیه معاون الملک و تکیه بیگلربیگی نیز برای این ایام از ساعت ۹ صبح تا ۲۰ شب است. 

به گفته این مسئول، ساعت کاری موزه‌های مردم شناسی در سه شهرستان دالاهو، سنقر و پاوه نیز از ساعت هشت صبح تا ۱۷ عصر است. 

وی در خصوص مبلغ ورودی اماکن تاریخی و موزه‌های استان نیز برای این ایام گفت: مبلغ ورودی مجموعه فرهنگی تاریخی تاق بستان ۳۰ هزار تومان و مجموعه جهانی بیستون، تکیه بیگلربیگی، تکیه معاون الملک و معبد آناهیتا نیز ۲۰ هزار تومان است. 

برشاهی یادآورشد: موزه‌های مردم شناسی در شهرستان‌ها ورودی ندارند. 

وی گفت: در سطح استان هفت موزه بخش خصوصی نیز فعال است که عموما در شهرستان‌های پاوه و دالاهو قرار دارند. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha