• پنجشنبه / ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۴۶
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1403122316178
  • خبرنگار : 50037

استاندار همدان:

تصمیمات شورای شهر به دور از سلیقه محوری باشد

تصمیمات شورای شهر به دور از سلیقه محوری باشد

ایسنا/همدان استاندار همدان با بیان اینکه تصمیم‌گیری کارشناسی در مدیریت شهری یک امر الزامی است، گفت: تصمیمات شورای شهر به دور از سلیقه محوری باشد.

حمید ملانوری شمسی پنجشنبه ۲۳ اسفند در نشست با اعضای شورای اسلامی شهر همدان، با اشاره به برخی چالش‌های پیش‌روی شهر اظهار کرد: تصمیمات ما باید بر اساس برنامه و مطالعات کارشناسی باشد در غیر این صورت مشکلات شهری هرگز حل نخواهد شد.

وی با بیان اینکه نباید اجازه دهیم که برخی افراد بدون تخصص، بر تصمیم‌گیری‌ها تأثیر بگذارند، تاکید کرد: در برخی پروژه‌های مسکن، تصمیم‌گیری‌های احساسی و غیرکارشناسی باعث شد که مشکلات بیشتری ایجاد شود.

استاندار همدان، با اشاره به تغییرات گسترده در زیرساخت‌های شهری و سبک زندگی مردم، تأکید کرد: تصمیم‌گیری‌های کلان شهری باید بر اساس مطالعات علمی و نیازهای روز جامعه باشد.

ملانوری‌شمسی با بیان اینکه ما باید به سمت راهکارهای اصولی حرکت کنیم و سیاست‌های توسعه‌ای را در مرحله اجرا درست انجام دهیم، تصریح کرد: درباره موضوعات مختلفی باید در جلسات کارشناسی به جمع‌بندی برسیم و پس از آن، تصمیمات را با جدیت اجرا کنیم بنابراین هیچ‌کس نباید از اجرای قوانین تخطی کند.

وی با بیان اینکه تعامل و هماهنگی میان استانداری، شهرداری، شورای شهر و سایر نهادهای مرتبط به توسعه شهر و استان منجر می‌شود، گفت: موفقیت مدیریت شهری در گرو برنامه‌ریزی دقیق، نظارت مستمر و اجرای قاطعانه تصمیمات است بنابراین از اعضای شورای شهر درخواست داریم با رویکردی کارشناسی، در مسیر توسعه پایدار شهر گام بردارند.

استاندار همدان افزود: امروز مردم در لحظه با دنیا در ارتباط هستند، اما هنوز در برخی حوزه‌ها با مشکلات اساسی مواجه‌ایم بنابراین برای حل این مشکلات، برنامه‌ریزی علمی و کارشناسی ضروری است.

ملانوری شمسی با اشاره به اینکه مدیریت شهری نیازمند هم‌افزایی است، خاطر نشان کرد: ما به یک مدیریت منسجم نیاز داریم که بر پایه کارشناسی و تعامل سازنده باشد و تصمیمات باید بر اساس آینده‌نگری و توسعه پایدار گرفته شود.

به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری همدان، ملانوری شمسی با اشاره به مشکلات مالی برخی پروژه‌های شهری، ایجاد منابع درآمدی پایدار برای شهرداری‌ها را ضروری دانست و گفت:  شهرداری‌ها باید بتوانند از ظرفیت‌های موجود به درستی استفاده کنند این در حالی است که برخی فرصت‌های درآمدی در شهرها وجود دارد که هنوز به خوبی به کار گرفته نشده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha