محمد معینی چهارشنبه ۲۲ اسفند در نشست خبری با اصحاب رسانه در سالن جلسات دادگستری استان همدان، گفت: در حال حاضر در استان همدان ۱۵۰۰ تبعه بیگانه مجاز و بیش از ۲۰۰۰ تبعه بیگانه غیرمجاز حضور دارند که در سالجاری به دلیل ارتکاب جرم تعداد ۱۸ تبعه خارجی دستگیر و پرونده کیفری برای آنها تشکیل شده است.
وی با تأکید بر برخورد با کارفرمایانی که از اتباع غیرمجاز استفاده میکنند، افزود: حساسیت جامعه نسبت به اتباع غیرمجاز افزایش بسیاری در جامعه پیدا کرده که در همین رابطه توجه ویژه کارفرمایانی نسبت به این امر ضروری است.
معینی همچنین با اشاره به فعالیت دفتر حمایت از زنان و کودکان دادگستری همدان، گفت: در ۱۱ ماهه امسال تعداد ۷۷۴ مورد درخواست به این دفتر ارسال شده که ۲۴۳ مورد مربوط به اختلافات خانوادگی زوجین بوده است.
وی یادآور شد: طی این مدت بیش از ۵۰ درصد ارجاعات منجر به سازش و در ۲۱۲ مورد پرونده طلاق توافقی در این استان مشاوره حقوقی ارائه شده است.
معینی در ادامه از اجرای طرح «قاضی در مدرسه» با هدف پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و جرائم دانشآموزی در سطح استان خبر داد و بیان کرد: ۹۲ کارگاه آموزشی در این راستا برگزار شده که ۴۳۷۲ دانشآموز در آن شرکت کردهاند.
وی تأکید کرد: با رفع نقاط ضعف احتمالی، این طرح در سال آینده با جدیت بیشتری دنبال خواهد شد.
معینی با اشاره به قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، اظهار کرد: مشاورین املاک ملزم به اتصال به سامانه کاتب برای انجام معاملات بوده و در صورت عدم اتصال، معاملات آنها از طریق مراجع دولتی قابل پیگیری نخواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در استان همدان حدود ۶۵ درصد مشاورین املاک به این سامانه متصل هستند که امیدواریم این آمار تا ابتدای سال آینده ۱۰۰ درصد برسد.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری همدان همچنین از کاهش ۱۹ درصدی مجموع تصادفات در سالجاری و شناسایی و رفع ۴۵ نقطه از ۵۲ نقطه حادثهخیز این استان خبر داد و افزود: ۲۸ نقطه حادثهخیز دیگر نیز شناسایی شده که در سال جدید برای رفع آنها اقدام خواهد شد.
معینی ادامه داد: در حوزه پیشگیری از سرقت، اقدامات انجام شده منجر به کاهش ۱۵ درصدی وقوع سرقت در این استان نسبت به سال گذشته شده است.
معینی همچنین با اشاره به موضوع تغییر کاربری غیرمجاز اراضی و جرائم سنگین آن گفت: در ۱۰ ماهه امسال بیشترین گزارشها در این رابطه در حوزه همدان با ۷۲۳ مورد و کمترین در حوزه فامنین با ۱۴۷ مورد بوده است.
وی خاطرنشان کرد: در مجموع ۶۸۸ حلقه چاه غیرمجاز تخریب و ۹۶ مورد پرونده رفع تصرف از اراضی ملی تا پایان دی در این استان رسیدگی شده است.
انتهای پیام
نظرات