امیر حسین نقیپور در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: از ابتدای سالجاری تاکنون بیش از ۴۲ میلیون و ۸۷ هزار قطعه جوجه گوشتی با نظارت بهداشتی دامپزشکی و پایش مستمر سلامت آنها، در مرغداریهای صنعتی این استان پرورش یافت.
وی با اشاره به شرایط آب و هوایی منطقه و ظرفیت استان در پرورش مرغ گوشتی، افزود: میزان جوجهریزی در استان نسبت به سال قبل ۲۰ درصد رشد داشته است.
نقیپور با بیان اینکه برای نخستین بار در استان تعداد بیش از ۴۲ میلیون قطعه جوجهریزی انجام شده است، اضافه کرد: با توجه به وضعیت اقتصادی، تأمین گوشت مرغ در کشور و در استان همدان از اهمیت ویژهای برخوردار بوده و ایجاد تلفات در طیور گوشتی، ضررهای اقتصادی بسیاری را به جامعه وارد میکند و از طرفی عرضه گوشت مرغ در بازار کاهش مییابد.
مدیرکل دامپزشکی استان همدان در ادامه با اشاره به کاهش ۱۶ درصدی کانونهای بیماری در واحدهای صنعتی استان، بیان کرد: با توجه به این موضوع، کمک به روند تولید و صدور مجوزهای بعدی فعالیت مرغداران بسیار مهم بوده که در این راستا کنترل بیماریهای طیور در مرغداریهای گوشتی، بازدید و نمونهبرداری، ثبت تلفات با هدف کنترل بیماریها در صنعت طیور و معدومسازی واحد درگیر در صورت تلفات نامتعارف انجام میشود.
وی اظهار کرد: امسال بیش از ۲۰۴ میلیون دُز واکسن در واحد های پرورش طیور استان بر علیه بیماریهای از جمله آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان، آنگارا، نیوکاسل و برونشیت مورد استفاده قرار گرفته است.
مدیرکل دامپزشکی دامپزشکی استان همدان خاطرنشان کرد: تمامی واحدهای مجاز پرورشی طیور تحت نظارت دامپزشکی فعال بوده و خوشبختانه در حال حاضر در این واحدها تولید گوشت مرغ با رعایت کامل ضوابط بهداشتی انجام میشود.
انتهای پیام
نظرات