• سه‌شنبه / ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۳۴
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403122114573
  • خبرنگار : 50649

مسئول اشراف و تعالی سپاه فجر فارس خبر داد

سیزدهمین جشنواره مالک اشتر استان فارس به ایستگاه پایانی رسید

سیزدهمین جشنواره مالک اشتر استان فارس به ایستگاه پایانی رسید

ایسنا/فارس مسئول اشراف و تعالی سپاه فجر فارس از پایان کار سیزدهمین جشنواره مالک اشتر استان با معرفی رده‌های برگزیده بسیج خبر داد.

مجتبی اسفندیاری بیات امروز، ۲۱ اسفند در جمع خبرنگاران گفت: سیزدهمین جشنواره مالک اشتر استان فارس با حضور سردار مقداد فرمانی، رئیس اشراف سازمان بسیج مستضعفین برگزار شد.

وی افزود: در این جشنواره که تمام رده‌های بسیج در آن شرکت کردند، از ۲۰۰ رده بسیجی که موفق به کسب امتیار شده بودند، تقدیر به عمل آورده شد.

 اسفندیاری بیات ضمن تشریح و تبیین فرآیند های مختلف جشنواره مالک اشتر از اهتمام ویژه فرمانده سپاه فجر در حمایت از برگزاری جشنواره تقدیر به عمل آورد و گفت: منتخبان جشنواره مالک اشتر نمادی از افتخارات سپاه فجر هستند که در زمینه‌های مختلف در استان و کشوری مقام کسب کرده‌اند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha