• سه‌شنبه / ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۹:۲۵
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1403122114486
  • منبع : حوزه فراجا

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا خبر داد

کشف حدود ۱۳ میلیون مواد محترقه و منفجره و تشکیل ۳۶۶ پرونده برای متهمان

کشف حدود ۱۳ میلیون مواد محترقه و منفجره و تشکیل ۳۶۶ پرونده برای متهمان

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف حدود ۱۳ میلیون مواد محترقه و منفجره در کشور در یک ماه گذشته خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار حسین رحیمی با اشاره به اینکه متاسفانه آیین چهارشنبه‌های پایانی سال به شدت دچار تحریف شده است و اضافات و مواردی به آن ملحق شده است که به هیچ وجه ارتباطی با فرهنگ و سنن کشور ما ندارد، بیان داشت: وجود مواد محترقه و منفجره در سال‌های اخیر تلفات  جانی بسیاری را درپی داشته و سلامت بسیاری از افراد جامعه را به خطر انداخته است.

وی افزود: در روزهای پایانی سال که مردم خود را برای ورود به سال نو و بهار آماده می کنند متاسفانه شاهد هستیم که به خاطر استفاده‌های نابجا از مواد محترقه و منفجره در چهارشنبه‌های پایانی سال کام بسیاری از افراد جامعه تلخ می‌شود.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: از یک ماه پیش طرح سراسری تشدید و مقابله و جمع‌آوری مواد محترقه در کشور آغاز که در اجرای این طرح بیش از ۱۲ میلیون ۶۰۰ هزار عدد انواع مواد محترقه و منفجره به ارزش تقریبی بیش از ۶۵ میلیارد تومان کشف شد.

وی با اشاره به تشکیل ۳۶۶ پرونده برای متهمان که در حوزه تولید و توزیع مواد محترقه و منفجره غیرمجاز و غیراستاندارد فعالیت داشتند، گفت: مقابله با اینگونه سوداگران در حقیقت در راستای دفاع از امنیت و سلامت مردم است چرا که تولیدکنندگان مواد محترقه در واقع سلامت و امنیت مردم را به مخاطره می‌اندازند.

براساس گزارش سایت پلیس، سردار رحیمی افزود: هموطنان می‌توانند اخبار و اطلاعات خود در خصوص تولیدکنندگان و توزیع‌کنندگان مواد محترقه و منفجره که در حقیقت سلامت مردم را به خطر می‌اندازند را با شماره ۱۱۰ و همچنین شماره ستاد خبری پلیس امنیت اقتصادی ۰۹۶۳۰۰ در میان بگذارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha