• دوشنبه / ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۱۰
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1403122013797
  • خبرنگار : 90047

دنیامالی: فن‌آوری‌ موجب تحول در روش‌های تمرین و بهبود عملکرد ورزشکاران می‌شود

دنیامالی: فن‌آوری‌ موجب تحول در روش‌های تمرین و بهبود عملکرد ورزشکاران می‌شود

وزیر ورزش گفت: فن‌آوری‌های علمی باعث متحول شدن روش‌های تمرین و بهبود عملکرد ورزشکاران و پیشگیری از آسیب می‌شود.

به گزارش ایسنا، احمد دنیامالی در این مراسم گفت: از خیلی پیش که در حوزه ورزش حضور داشتم یکی از آرزوهایم این بود که بتوانم از فن‌آوری در ورزش استفاده کنم. در مقطعی که در یکی از فدراسیون‌های ورزشی بودم مربیان خارجی همیشه در حوزه ورزش به دنبال تحقیق و بررسی بودند.

وی افزود: الان که مسوولیت ورزش را برعهده گرفتم معتقدم باید در حوزه فن‌آوری به جوانان اعتماد بیش‌تری داشته باشیم که البته این نیاز به همکاری فدراسیون‌های ورزشی و کمیته‌های ملی المپیک و پارالمپیک است.

وزیر ورزش خاطرنشان کرد: هر چقدر اطلاعات براساس استانداردهای دقیق تولید شود، راهکارهایی که به ما می‌دهد به توسعه ورزش کمک خواهد کرد. امروز شاهد افتخارآفرینی‌های جوانان کشورمان در این حوزه هستیم. همه می‌دانند در پشت تیم‌های ملی متخصصان و دانش پژوهان علمی و دانشگاهی حضور دارند، فن‌آوری‌های علمی باعث متحول شدن روش‌های تمرین و بهبود عملکرد ورزشکاران و پیشگیری از آسیب می‌شود.

دنیامالی خاطرنشان کرد: به گفته رهبر معظم انقلاب ایران قوی مستلزم داشتن ورزش قوی است و این تنها با برخوردار بودن از ورزش علمی و دانش بنیان میسر است.

وزیر ورزش تاکید کرد: با همکاری معاونت علمی و فن‌آوری‌ رئیس جمهور و با حضور نخبگان ورزشی و با کمک فدراسیون‌های ورزشی باید گام های موثری در جهت بهبود ورزش حتی در رویدادهای بین‌المللی برداریم. البته بحث صنعت ورزش موضوع مهمی است که سهم این صنعت در اقتصاد ورزش محدود است. امیدوارم بتوانیم با حضور نخبگان ورزشی در مسیر علمی حرکت کنیم و در ورزش تحول ایجاد کنیم. قطعا این فن‌آوری در ارتقای بعد مدیریت نیز به ما کمک خواهد کرد.

وزیر ورزش در پایان افزود: عملگرایی یکی از دغدغه‌هاست، معتقدم فقط نباید در حرف و عمل باقی بمانیم و باید عملگرا باشیم. موضوع فن‌آوری نه تنها در بهبود عملکرد ورزشکار موثر است سلامت ورزشکاران را نیز مورد هدف قرار می‌دهد. در حال حاضر در کشتی، فوتبال، وزنه برداری و.. آسیب دیدگی زیاد است که با استفاده از  فن‌آوری می‌توانیم این آسیب دیدگی‌ها را کاهش دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha