• یکشنبه / ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۱۵
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 1403121913014
  • منبع : قوه قضاییه

رئیس کل دادگستری استان تهران خبرداد

صدور ۱۸ هزار و ۳۵۰ سند حدنگاری برای اراضی ملی

صدور ۱۸ هزار و ۳۵۰ سند حدنگاری برای اراضی ملی

رئیس کل دادگستری استان تهران با اشاره به صدور ۱۸ هزار و ۳۵۰ مورد سند حدنگاری شده از آزادسازی ۴۴۳ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضاییه، علی القاصی در نشست شورای حفظ حقوق بیت‌المال در اراضی و منابع طبیعی ضمن گرامی‌داشت حلول ماه مبارک رمضان و هفته منابع طبیعی اظهار کرد: با توجه به در پیش بودن تعطیلات سال جدید، ممکن است اشخاص سودجو از این فرصت برای تعرض و تصرف اراضی ملی و منابع طبیعی استفاده نمایند، لذا در این زمینه فعال‌سازی گشت‌های کشیک از سوی دستگاه‌های متولی به‌منظور صیانت از اراضی ملی و منابع طبیعی دارای اهمیت ویژه‌ای است. 

رئیس کل دادگستری استان تهران در ادامه با تاکید بر ضرورت اعمال نظارت‌های مستمر و بازدارنده در ایام تعطیلات سال جدید به‌منظور جلوگیری از دست‌اندازی سودجویان به اراضی ملی و منابع طبیعی از سوی دستگاه‌های متولی خاطرنشان کرد: در همین زمینه به دادستان‌ها و حوزه‌های قضایی تاکید شده تا به‌منظور جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز در ایام تعطیلات سال جدید، همکاری‌های لازم با ضابطین را داشته باشند تا در این زمینه سواستفاده‌ای صورت نگیرد. 

وی ضمن اشاره به ظرفیت خاص و ویژه شورای حفظ حقوق بیت‌المال در اراضی و منابع طبیعی به‌منظور ایجاد هماهنگی میان دستگاه‌های مختلف در این زمینه عنوان کرد: این شورا به جهت حضور دستگاه‌ها و نهادهایی که به‌طور مستقیم و غیرمستقیم در زمینه حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی نقش دارند، دارای ظرفیت خاص و ویژه‌ای در زمینه صیانت از حقوق بیت‌المال در حوزه اراضی ملی و منابع طبیعی است و اگر هم‌افزایی و تعامل لازم میان دستگاه‌های حاضر در این شورا وجود داشته باشد، قطعا در پیشبرد کارها موثر خواهد بود. 

اجرایی شدن ۷۰ درصد از مصوبات شورای حفظ حقوق بیت‌المال در اراضی و منابع طبیعی

القاصی ضمن اشاره به بخشی از اقدامات شورای حفظ حقوق بیت‌المال در اراضی و منابع طبیعی عنوان کرد: در سال جاری ۴۲ جلسه برگزار شده و ۴۲ موضوع نیز در دستور کار قرار گرفته و ۱۲۳ مصوبه به دستگاه‌های مربوطه ابلاغ شده که بر اساس گزارشات واصله حدود ۷۰ درصد آن اجرایی شده است. 

رئیس کل دادگستری استان تهران تعیین تکلیف پرونده‌های مهمی هم‌چون «اراضی پلاک سپیداری» و «اراضی مربوط به پلاک هاشمک» را از جمله نتایج موفق حاصل از هم‌افزایی دستگاه‌ها و نهادهای حاضر در شورای حفظ حقوق بیت‌المال در اراضی و منابع طبیعی در سال جاری ذکر کرد.

اجرای بیش از ۱۶ هزار و ۱۳۶ مورد عملیات رفع تصرف، آزادسازی و تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز

وی ضمن اشاره به اجرای بیش از ۱۶ هزار و ۱۳۶ مورد عملیات رفع تصرف، آزادسازی و تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز توسط جهاد کشاورزی، آب منطقه‌ای و امور آب در حریم و بستر رودخانه‌ها عنوان کرد: با اقدامات شورای حفظ حقوق بیت‌المال در اراضی و منابع طبیعی تعداد ۱۸ هزار و ۳۵۰ مورد سند حدنگاری شده برای اراضی ملی، منابع طبیعی و آبخیزداری، کشاورزی و موات شهری صادر شد و ۴۴۳ هکتار از اراضی ملی، منابع طبیعی و آبخیزداری، کشاورزی و موات آزادسازی و رفع تصرف به‌عمل آمد.

صدور سند حدنگاری شده برای ۵۴۰ هکتار از اراضی موسوم به سرخ چشمه

القاصی در ادامه صدور سند حدنگاری شده برای ۵۴۰ هکتار از اراضی موسوم به سرخ چشمه، صدور برگ تشخیص و سند مالکیت به‌صورت حدنگار برای اراضی موسوم به خجیر و همچنین پیگیری رفع تصرفات واقع شده در اراضی مذکور و پیگیری به‌منظور مسلوب‌المنفعه نمودن ۲۰۶۶ حلقه چاه غیرمجاز را از دیگر اقدامات این شورا عنوان کرد. 

رئیس کل دادگستری استان تهران ضمن اشاره به کسب رتبه دوم کشوری توسط شورای حفظ حقوق بیت‌المال در اراضی و منابع طبیعی استان تهران در سال گذشته عنوان کرد: با توجه به اقدامات و تلاش‌های صورت‌گرفته انشالله در سال جاری امید است که شورای مذکور در رتبه برتر کشوری قرار گیرد.

وی در پایان ضمن قدردانی از تلاش‌های فراجا، سازمان بازرسی کل کشور و سایر دستگاه‌های اطلاعاتی و نظارتی در کشف جرایم مرتبط با تضییع حقوق بیت‌المال در زمینه اراضی ملی و منابع طبیعی عنوان کرد: گزارشات واصله از سوی دستگاه‌های اطلاعاتی و نظارتی نقطه آغاز شروع اقدامات در دبیرخانه شورای حفظ حقوق بیت‌المال در اراضی و منابع طبیعی استان تهران بوده که بعضا منتهی به پرونده‌های قضایی نیز شده است و بر همین اساس، دستگاه‌های مذکور نقش بسیار مهمی در این زمینه داشته‌اند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha