سید محمد موسی کاظمی، مسئول مهمانسرای حرم مطهر حضرت معصومه(س) امروز ۱۸ اسفند در گفتوگو با خبرنگاران، اظهار کرد: ۲۴۷ خادم حرم مطهر حضرت معصومه(س) هر روز در بخشهای مختلف بستهبندی و پخت، مسئولیت آماده سازی بیش از ۱۲ هزار افطاری ساده حرم مطهر را بر عهده دارند.
وی گفت: بستهبندی پنیر، مغز گردو، نان و خرما توسط ۲۰۰ خادم خواهر از ساعت ۷:۳۰ صبح تا ۱۲ ظهر و بستهبندی سوپ نیز توسط ۴۰ خادم آقا از ساعت ۱۵ تا ۱۸ هر روز انجام میشود و ۷ خادم نیز مسئولیت پخت سوپ و نان حضرتی را بر عهده دارند.
کاظمی بیان کرد: هر شب بعد از نماز عشاء در میان نمازگزاران حرم مطهر بانوی کرامت افطاری توزیع میشود؛ برادران در صحن صاحبالزمان (عج) و خواهران در شبستان نجمه خاتون(س) میتوانند بر سر سفره کریمانه حضرت معصومه(س) بنشینند.
انتهای پیام
نظرات