• شنبه / ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۳:۱۸
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1403121812474
  • خبرنگار : 51019

آمادگی ۲۵۲ مدرسه استان قم برای اسکان نوروزی

آمادگی ۲۵۲ مدرسه استان قم برای اسکان نوروزی

ایسنا/قم معاون پژوهش برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش قم اظهار کرد: ستاد اسکان فرهنگیان استان قم با ۶ پایگاه پذیرش حضوری، ۲۵۲ مدرسه و ۲۳۰۰ کلاس آماده پذیرایی از زائران کریمه اهل‌بیت(ع) و مهمانان مسجد مقدس جمکران است.

عباس اسکندری‌پور، معاون پژوهش برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش قم در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به پذیرش مهمانان به دو صورت حضوری و غیر حضوری اظهار کرد: پذیرش زائران عمدتاً به صورت غیرحضوری از طریق سامانه eskan.medu.ir  انجام می‌شود.

وی ادامه داد: با توجه به ماه مبارک رمضان در ستاد اسکان هشت کمیته تشکیل شده که یکی از آن کمیته فرهنگی است. در این به دنبال انجام فعالیت‌های فرهنگی مانند نماز جماعت، برپایی نمایشگاه‌ها و دیگر اقدامات هستیم همچنین به مدیران مدارس توصیه کردیم تا فضاسازی مدارس را مطابق با عید نوروز و ماه رمضان آماده کنند.

اسکندری‌پور با بیان اینکه امسال تجهیزات بیشتری در اختیار مدارس قرار دادیم، افزود: پذیرش حضوری در ۴ پایگاه داخل شهر قم، یک پایگاه در شهرستان جعفرآباد و یک پایگاه در منطقه خلجستان انجام می‌شود؛ همچنین ستاد اسکان از ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ لغایت ۱۴ فروردین ۱۴۰۴ پذیرای زائران شهر کریمه اهل بیت(ع) خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha