• چهارشنبه / ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۳:۴۷
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1403121510793
  • منبع : حوزه فراجا

در بازدید رییس پلیس آگاهی از دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام شد

راه‌اندازی آزمایشگاه حشره‌شناسی جنایی/ طراحی دوره دکتری جرم ‌یابی

راه‌اندازی آزمایشگاه حشره‌شناسی جنایی/ طراحی دوره دکتری جرم ‌یابی

در جریان بازدید فرمانده دانشگاه جامع علوم انتظامی امین و رئیس پلیس آگاهی فراجا از آزمایشگاه حشره‌شناسی جنایی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، اهمیت دانش نوین حشره‌شناسی جنایی و نقش آن در کشف قتل و سایر جرایم از جنبه‌های مختلف علوم پلیسی و فناوری‌های پیشرفته مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، سردار امیرحسین یاوری فرمانده دانشگاه جامع علوم انتظامی امین و سردار "محمد قنبری" رئیس پلیس آگاهی فراجا ضمن بازدید از آزمایشگاه دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، مقدمات تفاهم‌نامه همکاری علمی میان دانشگاه جامع علوم انتظامی امین و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران را بررسی کردند.

بنابراین گزارش، در جریان بازدید از آزمایشگاه حشره‌شناسی جنایی و برگزاری نشست مشترک با دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، اهمیت دانش نوین حشره‌شناسی‌ جنایی و نقش آن در کشف قتل و سایر جرایم از جنبه‌های مختلف علوم پلیسی و فناوری‌های پیشرفته مورد بررسی قرار گرفت.

این گزارش می‌افزاید: در این نشست متخصصان بر ضرورت توسعه دانش حشره‌شناسی جنایی به عنوان یکی از علوم دقیق و تجربی در تحقیقات صحنه جرم تاکید کردند. این علم می‌تواند با ارائه شواهد مستند، به پیشبرد تحقیقات مقدماتی و تسریع در کشف جنایات کمک کند. همچنین نقش تلفیق دانش پلیسی با فناوری‌های نوین به ویژه هوش مصنوع در تحلیل داده‌های حشره شناسی و باز سازی صحنه جرم مورد تاکید قرار گرفت.

طرفین بر بهره‌گیری از هوش مصنوعی در این حوزه تاکید داشته و عنوان کردند این فناوری می تواند دقت تحقیقات را افزایش داده و به کاهش خطاهای انسانی کمک کند.

در این جلسه، زمینه‌های همکاری میان دو دانشگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و توافق شد تا در نشست بعدی، تفاهم‌نامه‌ای رسمی به منظور راه‌اندازی آزمایشگاه حشره‌شناسی جنایی، ایجاد رشته کارشناسی ارشد حشره‌شناسی جنایی و طراحی دوره دکتری جرم ‌یابی به امضا برسد.

گفتنی است، این همکاری مشترک گامی ارزشمند در توسعه دانش پلیسی، ارتقای توان علمی در حوزه علوم جنایی و بهره‌گیری از فناوری‌های پیشرفته برای بهبود فرآیندهای کشف و تحقیقات مقدماتی جنایی در کشور محسوب می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha